Doos met automatische bodem en zelfklevende "retour"

• Snelle en eenvoudige assemblage in slechts twee stappen
• Alles-in-één verpakking: inclusief sluitstrip, gemakkelijk te openen strip en extra tape voor veilig retourneren
• Bestendig en veilig

Vanaf slechts € 0,52 Regular Price € 0,89
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CAB
220 x 220 x 100 mm - CAB001ITNET
300 x 200 x 95 mm - CAB002ITNET
310 x 230 x 110 mm - CAB002NE
350 x 250 x 200 mm - CAB003ITNET
450 x 320 x 100 mm - CAB003NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Onze kartonnen dozen met drukvergrendelingsbodem zijn ontworpen met dubbel plakband om het retourneren van bestellingen te vergemakkelijken. De zelfassemblerende bodem maakt een snelle en eenvoudige assemblage tijdens het verpakkingsproces mogelijk, en vermijdt het gebruik van plakband op de bodem. Onze kartonnen dozen zijn gemaakt van recyclebaar golfkarton en zijn een milieuvriendelijke manier om uw producten aan uw klanten te leveren. Zoek de afmetingen die het beste bij uw behoeften passen.

Aanbevolen voor:

  • De ideale doos voor de e-commerce en logistiek: hoge verpakkingssnelheden, eenvoudig retourneren van bestellingen door klanten en snel te openen en sluiten. Geschikt voor alle vormen van verzending.

  • Kleding

Specificaties:

  • Doosdikte van 2 mm bruin karton gemaakt van gerecycled papier tot 85 g/m².

  • Met dubbel plakband voor eenvoudig retourneren.

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Snelle assemblage en maximale bescherming

Onze dozen worden razendsnel en met gemak in elkaar gezet. Dankzij de zelfvergrendelende bodem wordt de doos door een eenvoudige druk aan de zijkanten in elkaar gezet. Inclusief plakband om de verpakking gemakkelijk te kunnen openen en extra plakband om het retourneren van producten te vergemakkelijken wanneer dat nodig is. Een veilige retournering van de bestelling is gegarandeerd, met de originele verpakking en de grootste veiligheid om deze tegen een verkeerde behandeling te beschermen.

Duurzaam en veilig

Een stevige doos gemaakt van eenwandig karton en kraftliner. De versterkte bodem met een dubbelwandige plaat beschermt het product tegen toegang en verkeerd gebruik.

Aanbevolen voor verzending

Een ideale doos voor de e-commerce en logistiek. Perfect voor boeken, kleding, schoonheidsproducten, catalogi en een breed scala aan andere producten. Aanbevolen voor orderverzamelingsprocessen en online winkels voor diverse producten.

Enkelwandig karton van 100% gerecycled papier

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos met automatische bodem en zelfklevende “retour”.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com

Created by Heipifrom the Noun Project