Doos van dubbelgolfkarton Lengte: van 800 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van dubbelgolfkarton op de markt

Vanaf slechts € 2,84 Regular Price € 4,31
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW-XXXL
800 x 500 x 300 mm - CDW425NE
800 x 500 x 400 mm - CDW426NE
800 x 500 x 500 mm - CDW427NE
800 x 600 x 300 mm - CDW428NE
800 x 600 x 600 mm - CDW429NE
800 x 600 x 800 mm - CDW430NE
985 x 385 x 270 mm - CDW431NE
985 x 385 x 350 mm - CDW432NE
1000 x 250 x 400 mm - CDW435NE
1000 x 500 x 500 mm - CDW437NE
1070 x 150 x 770 mm - CDW438NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Soms hebt u ruimte nodig – veel ruimte. Onze extra grote dubbelwandige kartonnen doos zijn een perfecte oplossing voor de producten die niet gemakkelijk in te pakken zijn. Met een duurzame en flexibele bedrijfsvoering kunt u erop vertrouwen dat grote items veilig en in één stuk de bestemming bereiken. Met het golfkarton met dubbele groeven minimaliseert u lege ruimte en beschermingsmateriaal. Dee producten zijn beschermt tegen vallen, schudden en stoten tijdens het verplaatsen op transportbanden.

Aanbevolen voor

 • Voor extra grote producten zoals grote lijsten, groot speelgoed, kantoorbenodigdheden en accessoires die een meer bescherming nodig hebben. De dozen zijn gemaakt van 5 mm golfkarton en volledig stapelbaar, zodat u tijdens transport of opslag optimaal gebruik kunt maken van kostbare ruimte.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm van bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • Bescherm en zeker zware en kwetsbare producten

  De extra grote dubbelwandige kartonnen dozen zijn sterk genoeg om stoten en schokken tijdens het vervoer te weerstaan. Een efficiënte oplossing voor verzendingen van maximaal 15 kg of maximaal 10 kg voor gestapelde verzendingen. De vijf lagen afwisselend papier en golfkarton maken de dozen sterk en betrouwbaar voor het transport, zodat het product schadevrij bij de klant wordt afgeleverd of kan worden geretourneerd.

 • Gemaakt uit verantwoordelijke bronnen

  DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We gebruiken gerecycled karton voor 100% milieuvriendelijk processen. De vezels zijn na gebruik volledig recyclebaar en het duurt slechts twee weken voordat papiervezels ons bedrijf weer als dozen verlaten. We verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar, het gewicht van 25.000 jumbojets!

 • Gebruik het telkens weer

  De extra grote dubbelwandige kartonnen dozen zijn duurzaam en stevig, waardoor ze ideaal zijn voor meervoudig gebruik. Aangezien hun bruikbaarheid kan worden uitgebreid tot verschillende fasen, kunt u uw activiteiten kostenefficiënt houden en afval verminderen.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van dubbelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.be@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project