Kerstdozen

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
20 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
20 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Duurzame kartonnen verpakkingen voor Kerstmis: til uw presentatie naar een hoger niveau

In de geest van de feestdagen is het tijd om duurzame oplossingen voor uw kerstverpakkingsbehoeften te omarmen. In onze e-commerce winkel bieden we een breed scala aan milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen aan, speciaal ontworpen voor de feestdagen. Van elegant ontworpen kerstdozen tot verschillende formaten, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw cadeaus te laten opvallen en tegelijkertijd uw impact op het milieu te minimaliseren.

Waarom kiezen voor duurzame kartonnen verpakkingen?

Naarmate het bewustzijn over milieukwesties blijft groeien, zoeken steeds meer consumenten naar milieuvriendelijke alternatieven in elk aspect van hun leven, inclusief het geven van geschenken. Door voor duurzame kartonnen verpakkingen te kiezen, toont u niet alleen uw inzet voor het behoud van de planeet, maar brengt u ook uw merk in lijn met waarden die resoneren bij de bewuste consumenten van vandaag.

Onze collectie kerstdozen

Onze collectie bestaat uit een reeks prachtig ontworpen kartonnen kerstdozen die perfect zijn voor het verpakken van uw kerstcadeaus. Van klassieke rode en gouden ontwerpen tot moderne en minimalistische stijlen, we hebben iets voor elke smaak en voorkeur.

Of u nu kleine kousvullers of grotere cadeaus verpakt, onze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien zijn ze stevig genoeg om uw cadeaus tijdens het transport te beschermen, terwijl ze toch licht genoeg zijn om de verzendkosten te minimaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen.

Milieuvoordelen van kartonnen verpakkingen

Karton is een van de meest duurzame verpakkingsmaterialen die momenteel verkrijgbaar zijn. Het is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en is gemakkelijk recyclebaar, wat bijdraagt aan de vermindering van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Door te kiezen voor kartonnen verpakkingen maakt u een positieve impact op het milieu en draagt u bij aan een groenere toekomst voor de komende generaties.

Bovendien worden onze kartonnen dozen vervaardigd met behulp van milieuvriendelijke processen en materialen, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project