Groothandel in Kartonnen Dozen

DS Smith ePack, een toonaangevende fabrikant van kartonnen dozen, biedt een volledig assortiment van verpakkingsoplossingen en -diensten. U kunt uw bestelling rechtstreeks in onze online winkel plaatsen en deze binnen 24/48 uur ontvangen. Vind alles wat u nodig hebt om uw producten efficiënt en veilig in te pakken.

Karton is momenteel een van de populairste materialen op het gebied van verpakking en een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat het een duurzaam product is. Karton is biologisch afbreekbaar en kan zonder problemen worden gerecycled. Daarnaast kan het desgewenst worden hergebruikt als grondstof om (in dit geval) dozen opnieuw te vervaardigen, waardoor het een 100% duurzaam product is.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
27 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
27 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als u op zoek bent naar kartonnen dozen voor de groothandel, dan bent u op de juiste plek; wij bieden interessante volumekortingen. Bescherm uw producten en zorg er dankzij ons brede assortiment producten voor dat ze tijdens de verpakking en het vervoer niet beschadigd raken.

Voordelen van het gebruik van kartonnen dozen

Het gebruik van kartonnen dozen is niet alleen milieuvriendelijk, maar maakt het ook mogelijk om allerlei soorten producten te beschermen. Het beschermt ze tegen mogelijk stoten tijdens het vervoer, vochtigheid, krassen, vuil en zelfs temperatuurschommelingen.

Nog een voordeel is dat onze kartonnen dozen kunnen worden gestapeld, wat de opslag en het voorraadbeheer vergemakkelijkt, waardoor u ruimte in uw magazijn kunt besparen. Ze zijn ook eenvoudig te monteren, wat een snelle verpakking mogelijk maakt.

Tot slot hoeft u geen speciale tapes te kopen om uw dozen te sluiten, omdat elk plakband op onze kartonnen dozen kan worden geplakt. Hierdoor is het gemakkelijk om de dozen af te dichten en ervoor te zorgen dat ze tijdens het vervoer niet opengaan. Bovendien worden hierdoor de verpakkingskosten verlaagd.

Kartonnen dozen aangepast aan elk product

Ons aanbod van kartonnen dozen in bulk is veelzijdig, omdat ze aan elk type koopwaar kunnen worden aangepast. Ontdek onze grote verscheidenheid aan kartonnen dozen in bulk en aangepaste dozen die ideaal zijn voor elk type product: van schoonheidsproducten, bloemen, sterke drank en high-tech tot voedingsmiddelen.

Al onze producten zijn ontworpen door onze verpakkingsexperts, ze bieden oplossingen voor elke behoefte en overtreffen ook de hoogste kwaliteitsnormen. Als u veel zendingen voor uw bedrijf wilt verrichten, raden we u aan om onze groothandelsaanbiedingen voor kartonnen dozen te bekijken, waar u de optie kunt vinden die het beste bij u past.

Als u een groeiend bedrijf of e-commerce hebt, moet u weten dat het erg belangrijk is dat uw magazijn altijd goed gevuld is om te garanderen dat uw zendingen op tijd zijn. Bij DS Smith ePack zijn we leveranciers van kartonnen dozen en leveren we de producten en diensten waarmee uw bedrijf snel verpakkingen kan voorbereiden. Bij onze oplossingen vindt u: postdozen, gepersonaliseerde dozen, papieren linten, geschenklinten en nog veel meer.

Onze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect bij uw producten passen. U bespaart veel geld doordat u minder verpakkingsmateriaal nodig hebt. We hebben een verscheidenheid aan kartonnen dozen voor de groothandel die aan uw behoeften kunnen worden aangepast.

Verpakking is een belangrijk onderdeel van het succes van uw bedrijf. Dankzij aangepaste dozen zullen uw producten en uw merk zich van uw concurrentie onderscheiden. Bij een zorgvuldige verpakking krijgen klanten onmiddellijk de indruk dat ze een kwaliteitsproduct hebben gekocht en dat het merk aan alle details heeft gedacht. U zult de essentie van uw product beter kunnen overbrengen, het is uw ideale begeleidende brief.

Als toonaangevend kwaliteitsgedreven bedrijf bieden we duurzame producten die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die rekening houden met het milieu. Met onze kartonnen dozen kunt u er zeker van zijn dat uw product veilig de weg naar zijn bestemming vindt.

We nodigen u uit om onze uitgebreide catalogus van 100% milieuvriendelijke kartonnen dozen te bekijken.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project