Kartonnen Dozen

 • Bescherm uw artikelen en zorg ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken
 • Zorg voor een gemakkelijke en positieve unboxing-ervaring
 • Verminder de hoeveelheid materialen die u nodig hebt en beperk zowel de kosten als het afval

Hoe kiest u de juiste doos voor artikelen van verschillende groottes?

Dit is een veelvoorkomende uitdaging voor e-commercebedrijven. U verkoopt allerlei verschillende artikelen en die passen niet allemaal in één standaarddoos. Bepaal of u bestellingen kunt afhandelen met behulp van dozen in slechts een paar verschillende maten, bijvoorbeeld klein, middelgroot en groot. Onze veelzijdige enkelgolf kartonnen dozen worden in veel verschillende afmetingen verkocht en kunnen worden gebruikt om allerlei producten te verzenden.

Hoe kiest u de juiste doos voor artikelen met een verschillend gewicht?

Weeg uw producten voordat u te ver vordert in uw selectie van de verpakking. Bij veel verpakkingsleveranciers, waaronder DS Smith, kunt u producten filteren op basis van gewicht: licht, middelzwaar en zwaar. Lichtere artikelen zijn over het algemeen gemakkelijker en goedkoper om te verzenden.

Lichte (tot 5 kg) en middelzware (6 tot 15 kg) dozen, zoals enkelgolf dozen of postdozen, zijn multifunctionele verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor veel artikelen.

Maar als u zwaardere artikelen moet verzenden, kies dan voor dubbelgolf kartonnen dozen. Deze stevige dozen zijn voorzien van dubbelgolf karton en de extra beschermingslagen beschermen de producten tegen beschadiging tijdens het vervoer.

Hoe kiest u de juiste doos voor kwetsbare artikelen?

Kwetsbare artikelen, zoals elektronica, kunst en glaswerk, vereisen extra zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Zoek naar een verpakking die zowel de artikelen op hun plaats houdt als een laag demping tegen stoten en schokken biedt.

Tips voor het beschermen van uw kwetsbare artikelen:

 • Laat zo weinig mogelijk ruimte over. Artikelen die in een te grote doos zijn verpakt, lopen het gevaar dat ze tijdens het vervoer zullen rammelen en breken. Kies een kartonnen doos die goed om het product past, met het juiste opvulmateriaal (zoals papieren bubbelfolie of kraftpapier).
 • Zorg ervoor dat artikelen op hun plaats blijven. Zet een kwetsbaar artikel vast in een verzenddoos met een buffer, of gebruik een retentieverpakking, een alles-in-één verpakkingsoplossing, om breekbare artikelen zoals mobiele telefoons of tablets te verzenden zonder dat er extra opvulmateriaal nodig is.

Hoe kiest u de juiste doos voor waardevolle of breekbare artikelen?

Wanneer u waardevolle of breekbare artikelen verzendt, zoals sieraden, eten, drinken of cosmetica, willen u en uw klanten extra zekerheid dat niemand er onderweg mee zal knoeien. Beveiligde postdozen hebben een unieke sluiting die op een effectieve manier ongewenst openen of diefstal voorkomt.

De verzenddozen van DS Smith voldoen aan de behoeften van elke e-retailer, van klassieke golfkartonnen dozen van elke omvang tot specifieke e-commercedozen. Dankzij onze flexibele oplossingen zijn verzending en verpakking eenvoudig. Blader door ons assortiment van verpakkingsdozen die zijn ontworpen voor e-commercebedrijven en vind de perfecte oplossing om uw producten naar uw klanten te verzenden.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
38 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
38 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Koop kartonnen dozen voor verzending

Van klassieke golfkartonnen dozen van elk formaat tot specifieke e-commerce dozen, de verzenddozen van DS Smith zullen voldoen aan de behoeften van elke e-retailer. Onze flexibele oplossingen maken verzending en verpakking eenvoudig. Blader door ons assortiment verpakkingsdozen die zijn ontworpen voor e-commercebedrijven en vind de perfecte oplossing om uw producten naar uw klanten te verzenden.

Hoe u de juiste kartonnen doos kiest

Verpakkingen hebben verschillende belangrijke verantwoordelijkheden in uw e-commercebedrijf. Het beschermt uw producten en zorgt ervoor dat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. Het levert een positieve unboxing-ervaring op , waardoor uw klanten een positief oordeel over uw merk krijgen. En – als het op de juiste manier wordt beheerd – helpt het u de benodigde materialen te verminderen, waardoor zowel de kosten als de verspilling tot een minimum worden beperkt.

Maar hoe bepaalt u, met al de verschillende soorten kartonnen dozen die er zijn, welke het beste bij uw producten past? Begin met het nader bekijken van de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Heeft u kartonnen dozen van verschillende afmetingen nodig?

Dit is een veel voorkomende uitdaging voor e-commercebedrijven. Je verkoopt verschillende artikelen en ze passen niet allemaal in één standaarddoos. Bepaal of u bestellingen kunt uitvoeren met dozen in slechts een paar verschillende formaten, bijvoorbeeld klein, middelgroot en groot. Onze veelzijdige kartonnen dozen enkelgolf worden in meerdere verschillende afmetingen verkocht en kunnen worden gebruikt voor het verzenden van verschillende producten.

Heeft u kartonnen verpakkingen met afwijkend gewicht nodig?

Weeg uw producten voordat u te ver gaat in uw verpakkingsselectieproces. Bij veel detailhandelaren, waaronder DS Smith, kunt u producten filteren op basis van gewicht: icht, middelzwaar en zwaar. Lichtere artikelen zijn over het algemeen gemakkelijker en goedkoper te verzenden.

Lichte (tot 5 kg) en middelzware (6 tot 10 kg) dozen, zoals kartonnen dozen enkelgolf of postdozen, zijn multifunctionele verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor veel artikelen.

Maar als u toch zwaardere artikelen moet verzenden, kies dan voor kartonnen dozen dubblegolf. Deze stevige dozen zijn gemaakt van dubbelgegolfd karton en de extra beschermingslagen beschermen producten tegen schade tijdens het transport.

Heeft u kartonnen dozen nodig voor breekbare producten?

Kwetsbare voorwerpen, zoals elektronica, kunst en glaswerk, vereisen extra zorg om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Je kunt kartonnen dozen kopen die de spullen op hun plaats houden en een laagje demping bieden tegen stoten en schokken.

Tips om uw breekbare spullen te beschermen:

 • Laat zo min mogelijk ruimte over.Voorwerpen die in een te grote kartonnen doos zijn verpakt, lopen het risico te gaan rammelen en kapot te gaan tijdens het transport. Kies een doos die goed om het product past en de juiste opvulling (zoals noppenfolie of kraftpapier).
 • Houd voorwerpen op hun plaats. Zet een breekbaar item vast in een verzenddoos met een interne retentie-eenheid, of gebruik een retentiepakket, een alles-in-één verpakkingsoplossing, om breekbare items zoals mobiele telefoons of tablets te verzenden zonder dat er extra opvulling nodig is.

Heeft u kartonnen dozen nodig voor producten die extra beveiliging nodig hebben?

Wanneer u waardevolle of gevoelige artikelen verzendt, zoals sieraden, eten, drinken of cosmetica, willen u en uw klanten extra zekerheid dat niemand er onderweg mee zal knoeien. Veilige verzenddozen hebben een unieke sluiting die interferentie of diefstal effectief voorkomt.

Van klassieke golfkartonnen dozen van elk formaat tot specifieke e-commerce dozen, de verzenddozen van DS Smith zullen voldoen aan de behoeften van elke e-retailer. Onze flexibele oplossingen maken verzending en verpakking eenvoudig. Blader door ons assortiment verpakkingsdozen die zijn ontworpen voor e-commercebedrijven en vind de perfecte oplossing om uw producten naar uw klanten te verzenden.

 

Individuele kartonnen verpakkingsoplossingen

Kartonnen dozen voor geschenken

Cadeauverpakkingen zijn een kans om een speciaal en gedenkwaardig moment voor de ontvanger te creëren. Wat wil je dat iemand voelt bij het openen van je doos? Verwachting, geluk, vreugde? Plaats jezelf in hun schoenen. Verstuur artikelen in gekleurde dozen – verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren – die een blijvende indruk achterlaten.

Kartonnen dozen voor retourzendingen

Retourzendingen van klanten zijn een onvermijdelijk onderdeel van e-commerce. Hoe gemakkelijker u rendement kunt behalen op uw klanten, hoe meer uw bedrijf er op de lange termijn van profiteert. U bespaart tijd, geld en gedoe – en de kans is groter dat u tevreden terugkerende klanten krijgt. Verstuur bestellingen in herbruikbare postdozen die voorzien zijn van een dubbele plakstrip, waardoor retourzendingen soepel verlopen.

Kartonnen dozen voor speciale producten

Als uw e-commercebedrijf gespecialiseerd is in verschillende productcategorieën, zoek dan naar verpakkingsoplossingen die daarvoor zijn ontworpen. Bijvoorbeeld:

Waarom uw verpakking kopen bij DS Smith ePack

DS Smith is een Britse producent en marktleider in het leveren van duurzame verpakkingsoplossingen. Wij bieden veel producten aan die zowel recyclebaar zijn als gemaakt van gerecyclede materialen. Jaarlijks verwerkt DS Smith 5,4 miljoen ton oud papier – het gewicht van 25.000 jumbojets. Ons box-to-box-proces zorgt ervoor dat dezelfde vezels tot zeven keer worden hergebruikt.

Wij bieden op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Onze kant-en-klare producten zijn eenvoudig en budgetvriendelijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Ons op maat gemaakte aanbod, inclusief groothandel in verpakkingen, op maat gemaakte bestellingen, en drukwerk op maat, voldoet aan de eisen van grotere bedrijven.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project