Kartonnen Dozen

 • Bescherm uw artikelen en zorg ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken
 • Zorg voor een gemakkelijke en positieve unboxing-ervaring
 • Verminder de hoeveelheid materialen die u nodig hebt en beperk zowel de kosten als het afval

Hoe kiest u de juiste doos voor artikelen van verschillende groottes?

Dit is een veelvoorkomende uitdaging voor e-commercebedrijven. U verkoopt allerlei verschillende artikelen en die passen niet allemaal in één standaarddoos. Bepaal of u bestellingen kunt afhandelen met behulp van dozen in slechts een paar verschillende maten, bijvoorbeeld klein, middelgroot en groot. Onze veelzijdige enkelgolf kartonnen dozen worden in veel verschillende afmetingen verkocht en kunnen worden gebruikt om allerlei producten te verzenden.

Hoe kiest u de juiste doos voor artikelen met een verschillend gewicht?

Weeg uw producten voordat u te ver vordert in uw selectie van de verpakking. Bij veel verpakkingsleveranciers, waaronder DS Smith, kunt u producten filteren op basis van gewicht: licht, middelzwaar en zwaar. Lichtere artikelen zijn over het algemeen gemakkelijker en goedkoper om te verzenden.

Lichte (tot 5 kg) en middelzware (6 tot 15 kg) dozen, zoals enkelgolf dozen of postdozen, zijn multifunctionele verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor veel artikelen.

Maar als u zwaardere artikelen moet verzenden, kies dan voor dubbelgolf kartonnen dozen. Deze stevige dozen zijn voorzien van dubbelgolf karton en de extra beschermingslagen beschermen de producten tegen beschadiging tijdens het vervoer.

Hoe kiest u de juiste doos voor kwetsbare artikelen?

Kwetsbare artikelen, zoals elektronica, kunst en glaswerk, vereisen extra zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Zoek naar een verpakking die zowel de artikelen op hun plaats houdt als een laag demping tegen stoten en schokken biedt.

Tips voor het beschermen van uw kwetsbare artikelen:

 • Laat zo weinig mogelijk ruimte over. Artikelen die in een te grote doos zijn verpakt, lopen het gevaar dat ze tijdens het vervoer zullen rammelen en breken. Kies een kartonnen doos die goed om het product past, met het juiste opvulmateriaal (zoals papieren bubbelfolie of kraftpapier).
 • Zorg ervoor dat artikelen op hun plaats blijven. Zet een kwetsbaar artikel vast in een verzenddoos met een buffer, of gebruik een retentieverpakking, een alles-in-één verpakkingsoplossing, om breekbare artikelen zoals mobiele telefoons of tablets te verzenden zonder dat er extra opvulmateriaal nodig is.

Hoe kiest u de juiste doos voor waardevolle of breekbare artikelen?

Wanneer u waardevolle of breekbare artikelen verzendt, zoals sieraden, eten, drinken of cosmetica, willen u en uw klanten extra zekerheid dat niemand er onderweg mee zal knoeien. Beveiligde postdozen hebben een unieke sluiting die op een effectieve manier ongewenst openen of diefstal voorkomt.

De verzenddozen van DS Smith voldoen aan de behoeften van elke e-retailer, van klassieke golfkartonnen dozen van elke omvang tot specifieke e-commercedozen. Dankzij onze flexibele oplossingen zijn verzending en verpakking eenvoudig. Blader door ons assortiment van verpakkingsdozen die zijn ontworpen voor e-commercebedrijven en vind de perfecte oplossing om uw producten naar uw klanten te verzenden.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
43 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
43 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project