Doos van Dubbelgolfkarton

Met een dubbele geribbelde golfkartonnen wand zijn onze dubbelwandige kartonnen verpakkingsdozen een heavy-duty versie van onze klassieke verpakkingsdoos met extra bescherming en gewichtscapaciteit. Deze dozen voor zwaar werk, die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, kunnen tot 15 kg bevatten, zijn makkelijk in elkaar te zetten en uit te pakken, en zijn aanpasbaar aan allerlei soorten verpakkingsmateriaal voor extra veiligheid tijdens het transport. De dozen zijn milieuvriendelijk in die zin dat ze stevig genoeg zijn om meerdere malen te gebruiken en dat ze gemaakt zijn van makkelijk recycleerbaar materiaal. Een verstelbare versie van deze dubbelwandige verpakkingsdozen is ook verkrijgbaar. 

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kartonnen dozen dubbelgolfkarton: aanpasbaar en perfect voor extra bescherming

Onze dubbelgolfkarton kartonnen verpakkingsdozen zijn een dubbelwandige golfkartonnen wandversie van onze klassieke verpakkingsdoos met extra bescherming en gewichtscapaciteit. Deze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan allerlei soorten verpakkingsmateriaal voor extra veiligheid tijdens het transport. De dozen zijn milieuvriendelijk en gemaakt van gemakkelijk recyclebaar materiaal. Van deze dubbelwandige verpakkingsdozen is ook een verstelbare versie verkrijgbaar.

Deze klassieke dubbelwandige kartonnen verpakkingsdoos is een geweldige eenvoudige verpakkingsoplossing met alle voordelen van de kartonnen doos enkelgolfkarton, maar met de extra veiligheid van 5 mm dikke wanden voor zwaardere zendingen tot 15 kg (of gestapelde zendingen tot 10 kg).

Kan ik de kartonnen doos dubbelgolfkarton gebruiken voor breekbare spullen?

Deze dozen zijn ook ideaal voor breekbare artikelen die meer interne beschermende verpakking nodig hebben om ervoor te zorgen dat de zending in één stuk bij de klant aankomt. Deze dubbelgolfkarton kartonnen verpakkingsdozen zijn bijzonder stevig en kunnen daardoor meerdere keren worden gebruikt en zijn gemakkelijk bestand tegen de ontberingen van eventuele retourzendingen.

Zijn kartonnen dozen dubbelgolfkarton duurzaam?

Het aanbieden van milieuvriendelijke verpakkingen is nu belangrijker dan ooit. Bedrijven weten hoe belangrijk het is om voor de planeet te zorgen, maar willen ook werken met producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Daarom verkopen we bij DS Smith dubbelwandige kartonnen dozen die 100% recyclebaar zijn.

Het feit dat deze dozen stevig zijn, verlengt hun levenscyclus en maakt het duurzame en recyclebare materiaal nog milieuvriendelijker, waardoor u en uw klant weten dat uw producten worden geleverd met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk.

De hoogwaardige kartonnen dozen dubbelgolfkarton van DS Smith

- Ons hele assortiment kartonnen dozen is eenvoudig te monteren, uit te pakken, opnieuw in te pakken en te recyclen

- De kartonnen dozen dubbelgolfkarton zijn geschikt voor zowel zwaardere als breekbare artikelen, waardoor de doos veelzijdiger wordt.

- Maximaal verzendgewicht tot 15 kg (10 kg gestapeld)

- De duurzaamheid van deze dozen geeft ze een groot potentieel voor hergebruik, waardoor hun bruikbaarheid wordt uitgebreid naar verschillende cycli en tegelijkertijd de 100% recycleerbaarheid van karton wordt geboden

- Wij bieden kortingen op bulkaankopen.

 

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project