Natuurlijk SizzlePak® versnipperd papier

• Natuurlijk decoratief opvulmateriaal voor geschenkdozen
• Dankzij zigzagvormen worden de kleinste openingen opgevuld
• Verkrijgbaar in dozen van 5 kg en 10 kg

Kies uw kleur:

NaturelMarronIvoireBlancGris FroidBleu CielNoirVert CitronVert ForêtRoseFuchsiaRouge vifRouge FoncéJauneCognacOrangeLilas

Vanaf slechts € 22,35
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NSZP-N
Natuurlijk - 5 kg Doos van versnipperd papier - NSZP501NE
Natuurlijk - 10 kg Doos van versnipperd papier - NSZP001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Aanbevolen voor

  • Geschenken

Specificaties

  • 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar, natuurlijk zigzag, zuurvrij, versnipperd papier

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Decoratief opvulmateriaal voor geschenkdozen

Dit aantrekkelijke en professionele opvulmateriaal is een uitstekende oplossing om ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste openingen in uw dozen worden opgevuld, waardoor producten tijdens de verzending niet kunnen bewegen of breken. SizzlePak® is een uitstekend verpakkingsconcept voor zakelijke geschenken, speelgoed, porselein, kerstpakketten en andere producten om een stijlvolle presentatie te creëren.

Verkreukeld versnipperd papier

Het papier is in een zigzagvorm gesneden en grijpt in elkaar tot een compactere massa, waardoor het een effectief opvulmateriaal biedt voor uw geschenkdozen.

Verkrijgbaar in dozen van 5 of 10 kg

Met een doos van 5 kilogram van dit verkreukelde versnipperd papier kunt u een volume van ongeveer 30 liter vullen, of bijna 100 dozen met de afmetingen: 300 x 200 x 50 mm.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Hoe kunt u uw producten het beste beschermen?

DS Smith Epack biedt een reeks veelzijdige verpakkingsoplossingen om ervoor te zorgen dat onbeschermde leveringen tot het verleden behoren. Samen zorgen ze ervoor dat u veilig, beveiligd en milieuvriendelijk kunt leveren!
Onze trojka van beschermende producten begint met SizzlePak® Versnipperd Papier, een milieuvriendelijke decoratieve filler die voorkomt dat verpakte materialen kunnen verschuiven tijdens het transport, waarbij de filler schokken en trillingen absorbeert om de integriteit van producten te behouden. Het zigzagontwerp vult openingen effectief op en beschermt voorwerpen tegen vocht en beschadiging. Sizzlepack is verkrijgbaar in 13 kleuren, verbetert de uitpakervaring en kan worden aangepast aan uw merk.

Vergelijkbaar met het Sizzlepak is ons assortiment hoogwaardige Tissuepapier, , die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en zowel bescherming als esthetische aantrekkingskracht bieden. Deze papieren zijn ideaal voor bedrijven die hun producten willen beschermen zonder in te leveren op esthetiek. Vloeipapier verhoogt effectief de waarde van artikelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende producten zoals kleding of geschenken.
Het laatste stuk van de trojka van beschermende producten is onze Beschermende Papieren Bubbelverpakking, een milieuvriendelijke oplossing ter vermindering van de hoeveelheid plastic verpakkingsmaterialen en om kwetsbare voorwerpen veilig mee te beschermen. Dit product strekt met name tot aanbeveling waar het gaat om de verpakking van keramiek, elektronica, sieraden, cosmetica en meer.

Voeg daar nog onze tape van krafpapier aan toe voor het veilig verzegelen van pakketten en u hebt een complete verpakkingsoplossing in handen die 100% betrouwbaar en milieuvriendelijk is.

Hoe gebruikt u uw SizzlePak® Versnipperd papier?

Hoe creëert u een unieke uitpakervaring?

Een uitpakervaring kan een boeiende onderneming zijn die begint wanneer uw klant een zorgvuldig samengesteld pakket ontvangt. Het is een onvergetelijk moment, dat het alledaagse in het buitengewone verandert, wat klanten een gevoel van betovering geeft dat nog lang nadat de doos is geopend aanhoudt.

Hoe kan uw bedrijf streven naar dergelijke boeiende uitpakervaringen en een blijvende indruk op zijn klanten maken? Een goed ontworpen uitpakervaring verhoogt de waargenomen waarde van het product, versterkt de merkloyaliteit en gooit hoge ogen op de sociale media. Zo’n ervaring verwekt positieve emoties, prikkelt tot herhaalaankopen en mond-tot-mondreclame en stimuleert uiteindelijk de groei en de klanttevredenheid.

Om al deze redenen biedt DS Smith zijn Sizzlepak-snipperpapier en zijn vloeipapier aan als veelzijdige verpakkingsmaterialen die zowel de bescherming als de presentatie van een verpakking voor als tijdens het uitpakken aanzienlijk kunnen verbeteren. Met zijn gekreukte, accordeonachtige textuur is Sizzlepak ideaal als stootkussenmateriaal voor de demping en bescherming van kwetsbare voorwerpen tijdens het transport. De unieke structuur absorbeert schokken en voorkomt dat gevoelige voorwerpen verschuiven of breken in de doos.

Vloeipapier voegt een vleugje elegantie toe tijdens het uitpakken. Of het nu gaat om levendige kleuren of subtiele pasteltinten, vloeipapier geeft het pakket een element van verfijning en personalisatie, waardoor het visueel aantrekkelijk en onvergetelijk is.

Samen creëren deze twee producten een naadloze mix van esthetiek en functionaliteit, waardoor de algehele presentatie naar een hoger plan wordt getild en tegelijkertijd wordt gegarandeerd dat elk product onbeschadigd aankomt. De verscheidenheid aan beschikbare kleuren stelt uw bedrijf in staat om zijn verpakking af te stemmen op de merkidentiteit, zodat het direct herkenbaar is en uw imago in de ogen van klanten wordt versterkt.

Created by Heipifrom the Noun Project