Over Ons

DS Smith is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor golfkartonverpakkingen, en is in 37 landen actief met meer dan 31.000 werknemers.

DS Smith werd opgericht in 1940 en is een toonaangevend wereldwijd verpakkingsbedrijf dat zich richt op ultramodern verpakkingsontwerp. DS Smith heeft een productportfolio dat een breed scala aan sectoren omvat, met oplossingen voor elke markt, klant en supply chain.

DS Smith ePack is de totaaloplossing voor uw e-commerceverpakkingen. Onze bijdrage als onderdeel van DS Smith is dat we milieuvriendelijke verpakkingen voor e-commerce bieden aan bedrijven van elke omvang, van de kleinste start-up tot gevestigde ondernemingen. Een combinatie van jarenlange ervaring en innovatieve ideeën is de sleutel tot het ontwikkelen van uitstekende verpakkingsstrategieën.

test

Grootste assortiment dozen voor e-commerce

We bieden het meest uitgebreide assortiment aan dozen voor e-commerce op de markt, klaar om te kopen en binnen 24 uur geleverd. Ons assortiment gespecialiseerde dozen voor sectoren zoals schoonheid, bloemen, sterke drank of hightech is ontworpen door verpakkingsexperts van DS Smith en getest door toonaangevende e-retailers, met uitstekende resultaten.

 

Voeg branding toe aan uw dozen

Uw verpakking als merkambassadeur. Onze kartonnen dozen kunnen op maat worden bedrukt met een minimale bestelhoeveelheid van 250 dozen, en in slechts vijf werkdagen worden geleverd. Een meer geavanceerde oplossing kan bestaan uit het binnen vier weken creëren van een volledig op maat gemaakte doos met specifieke afmetingen en bedrukkingsvereisten.

Milieuvriendelijke verpakking

Bij alles wat we doen staat duurzaamheid centraal, om de toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen te worden met een assortiment van uitsluitend papieren en kartonnen producten.

Wij herdefiniëren verpakkingen voor een veranderende werel

Ons breed assortiment producten kan rechtstreeks bij de online winkel worden besteld en de volgende werkdag worden geleverd. Als u meer dan alleen dozen nodig hebt, bieden we ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment aanvullende producten, zoals tape en opvulmateriaal. Bij DS Smith ePack vindt u alles wat u nodig hebt om uw goederen efficiënt te verpakken. Onze toegewijde verkoop- en ontwerpteams in het hele land ontwikkelen voortdurend nieuwe ideeën, en identificeren de behoeften voor de juiste e-commerce-verpakking om zelfs kwetsbare producten zoals flessen, verse bloemen of high-tech producten te beschermen. Elke dag.

We streven ernaar onze klanten in staat te stellen een onvergetelijke en positieve unboxing-ervaring te leveren. We weten dat er maar één kans is om een eerste indruk te maken, en een e-commercedoos is de allereerste fysieke verbinding tussen het merk en de klant. Daarom zijn we sterk gericht op het mogelijk maken van maatwerk via digitaal, flexo- of lithodruk. We hebben een oplossing voor elke behoefte en elke klant. Laat onze dozen uw merkambassadeur worden.

Omdat we ook weten hoe moeilijk het is om de verkoop te voorspellen, streven we ernaar om onze producten binnen de kortste termijn aan u te leveren. Ons standaardassortiment kan de volgende dag worden geleverd, inclusief op zaterdag. Als u ook een van onze dozen wilt aanpassen, kunnen we deze binnen 5 werkdagen bedrukken en bezorgen. En onze op maat gemaakte dozen, die exclusief voor u zijn ontworpen en vervaardigd, kunnen binnen maximaal 4 weken na het allereerste contact worden geleverd. Dit is de kracht van de toonaangevende verpakkingsfabrikant die voor u klaarstaat, bij u voor de deur.

Tot slot geloven we sterk in het beschermen van het milieu; daarom willen we elk stuk plastic verpakking vervangen door een duurzamere oplossing. Ons assortiment golfkartonnen dozen, verzenddozen en zakken is 100% recyclebaar en herbruikbaar. We zijn trouwens de grootste kartonrecycler in Europa. Ons doel is het herdefiniëren van verpakkingen voor een veranderende wereld.

Laat DS Smith ePack uw langetermijnpartner zijn in de wereld van verpakkingen. Onze ervaring gekoppeld met onze ambities en innovatiegeest, zal in uw behoeften voorzien en uw klanten aangenaam verrassen.

Created by Heipifrom the Noun Project