Papieren Verzendzakken

Duurzaamheid en bescherming tegen stof en vuil: dankzij ons geselecteerde assortiment papieren verzendzakken kunt u uw producten gemakkelijk opslaan en verzenden in de wetenschap dat ze in goede staat bij de klant zullen aankomen. Dankzij onze verscheidenheid aan maten vindt u gegarandeerd de verzendzak die precies bij uw producten past.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Premium enveloppen voor verpakking en verzendzakken 

In DS Smith ePack, waar onze revolutionaire kartonnen enveloppen en papieren verzendzakken de normen in de verpakkingsindustrie opnieuw definiëren. Onze producten zijn specifiek gericht op bedrijven in de kleding-, accessoires- en sieradensector en vallen op in de markt vanwege hun zorgvuldig vervaardigde ontwerpen en unieke vormen, die aanzienlijke waarde toevoegen aan uw merk.

Dit zijn niet zomaar verpakkingsoplossingen; ze zijn een bewijs van innovatie en premiumkwaliteit. Met DS Smith ePack verzendt u niet alleen een pakket; je maakt indruk. Onze enveloppen en verzendzakken zijn ontworpen om uw klanten te boeien vanaf het moment dat ze hun bestellingen ontvangen, waardoor hun uitpakervaring wordt verbeterd en de toewijding van uw merk aan uitmuntendheid en aandacht voor detail wordt versterkt.

Kraft Papieren verzendzakken: het milieuvriendelijke alternatief

Bij DS Smith ePack begrijpen we het belang van milieuverantwoordelijkheid in de wereld van vandaag. Daarom bieden wij papieren verzendzakken en kartonnen enveloppen aan als duurzaam alternatief voor traditionele polyethyleen verzendzakken. Onze papieren postzakken omarmen milieuvriendelijkheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit en zijn vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en bescherming, zodat uw producten veilig hun bestemming bereiken en uw ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Onze toewijding aan duurzaamheid reikt verder dan de materialen die we gebruiken; we streven ernaar te innoveren op manieren die zowel het milieu als onze klanten ten goede komen. Als u voor onze papieren postzakken kiest, betekent dit dat u deel uitmaakt van een grotere beweging richting een groenere, duurzamere toekomst.

Duurzame en gebruiksvriendelijke postzakken en enveloppen voor verpakking

Kwaliteit en gemak vormen de kern van ons productontwerp. Onze postzakken en enveloppen zijn niet alleen gemaakt van hoogwaardig, waterbestendig materiaal, maar beschikken ook over een uitzonderlijke duurzaamheid en stevigheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw producten tijdens het transport te beschermen. Daarom zijn onze kartonnen enveloppen ontworpen om superieure bescherming te bieden tegen de ontberingen van verzending.

Maatwerk is de sleutel tot merkdifferentiatie, en we bieden aanpasbare opties zodat uw enveloppen naadloos aansluiten bij de esthetiek van uw merk. Ervaar de perfecte mix van duurzaamheid, gebruiksgemak en merkrepresentatie met de mailingoplossingen van DS Smith ePack.

Koop nu de postzakken van DS Smith 

De verzendtassen van DS Smith ePack behoren tot de beste op de markt, vooral voor degenen in de mode-industrie. Onze verzendtassen en enveloppen erkennen de unieke behoeften van kleding en accessoires en zijn ontworpen met het oog op aanpassingsvermogen en bescherming, zodat uw producten hun kwaliteit en uiterlijk tijdens het verzendproces behouden. Hun unieke vorm en hoogwaardige constructie maken ze tot een ideale keuze voor merken die zowel functionaliteit als stijl waarderen.

Kies voor de mailingoplossingen van DS Smith ePack en geef uw producten de verpakking die ze verdienen. Verbeter de verpakkingservaring van uw merk en maak indruk op uw klanten bij elke verzending!

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project