Kraftpapieren Verzendzakken

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
7 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
7 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ontdek de papieren verzendzakken van Ds Smith ePack

In de milieubewuste wereld van vandaag is de vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen ongekend hoog. Onze kraftpapieren verzendzakken zijn ontworpen om aan deze behoefte te voldoen en bieden een perfecte mix van milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en functionaliteit. Deze tassen zijn ideaal voor zowel bedrijven als consumenten en zijn niet alleen een verpakkingskeuze, maar een statement van uw inzet voor het milieu.

Waarom kiezen voor papieren verzendzakken?

Onze papieren postzakken zijn een bewijs van onze inzet voor duurzame praktijken. Ze zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen en zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met traditionele plastic postzakken. Deze zakken zijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar, sluiten aan bij uw milieubewuste waarden en helpen afval op stortplaatsen te verminderen.

Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar onze papieren verzendzakken bieden ook superieure bescherming voor uw artikelen. Ze zijn robuust en scheurbestendig en bieden een veilige manier om uw producten te verzenden. Het lichte karakter van het papiermateriaal helpt ook bij het verlagen van de verzendkosten, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor uw postbehoeften. Onze papieren postzakken zijn betaalbaar geprijsd – vergelijkbaar met veel polyethyleen zakken – zodat u voor milieuvriendelijke materialen kunt kiezen zonder uw budget uit te putten.

Veelzijdige en aanpasbare papieren verzendzakken

Ons assortiment papieren postzakken is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu boeken, kleding of delicate artikelen verzendt, wij hebben de juiste maat en sterkte om aan uw wensen te voldoen. De strakke en professionele uitstraling van deze tassen voegt een esthetische aantrekkingskracht toe aan uw pakketten, waardoor de uitpakervaring voor uw klanten wordt verbeterd.

Bovendien bieden wij aanpassingsmogelijkheden om het imago van uw merk te weerspiegelen. U kunt kiezen uit een reeks formaten, en we bieden ook printdiensten om uw logo, merkkleuren of andere gewenste ontwerpelementen toe te voegen. Dit verbetert niet alleen de uitstraling van uw pakketten, maar dient ook als een effectief marketinginstrument, waardoor de merkherkenning en loyaliteit toenemen.

Onze papieren verzendzakken zijn eenvoudig te gebruiken en op te bergen

Gebruiksgemak is een belangrijk kenmerk van onze papieren postzakken. Ze worden geleverd met een veilige plakstrip, waardoor ze gemakkelijk te sluiten zijn en ervoor zorgen dat uw artikelen veilig blijven tijdens het transport. Door dit zelfsluitende ontwerp zijn er geen extra tapes of bevestigingsmiddelen nodig, waardoor het verpakkingsproces wordt vereenvoudigd.

Bovendien zijn deze tassen plat en gemakkelijk op te bergen, waardoor ze minimale ruimte in beslag nemen in uw magazijn of opslagruimte. Dit maakt ze een ideale keuze voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote bedrijven.

Kortom, onze papieren verzendzakken en kartonnen enveloppen bieden een perfecte oplossing voor bedrijven die een milieuvriendelijke keuze willen maken zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit. Sluit je aan bij ons en maak een positieve impact op het milieu, pakket voor pakket

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project