Verpakkingsmateriaal

Sluit het goed af! Onder ons brede assortiment verpakkingstapes gemaakt van verschillende materialen, vindt u bruine verzendtape en doorzichtige verzendtape om uw pakketten te beveiligen. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve tape, is onze polypropyleen tape een geweldige optie. Voor een milieuvriendelijke afdichtingsoplossing adviseren we onze zelfklevende papieren verpakkingstape.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
3 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
3 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Tape voor verpakking en andere belangrijke verpakkingsaccessoires

Bij DS Smith ePack begrijpen we dat de verpakking van uw product net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom bieden wij niet alleen de beste en kwalitatief beste kartonnen dozen op de markt, maar ook de essentiële verpakkingsaccessoires die u nodig heeft om uw producten veilig en aantrekkelijk te verzenden.

Van zelfklevend papiertape tot handige tapedispensers voor het verpakken van uw dozen, wij hebben het voor u. Ervoor zorgen dat uw doos veilig is afgeplakt, is van cruciaal belang voor de veilige aankomst van uw pakket, en voorkomt schade of ongewenst openen tijdens het transport.

Milieuvriendelijke verpakkingstape

Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in elk product dat we aanbieden, en onze tapes vormen hierop geen uitzondering. Onze milieuvriendelijke tape, gemaakt van kraftpapier en smeltlijm, zorgt ervoor dat uw klanten de verpakking moeiteloos kunnen recyclen. Plaats eenvoudig de hele doos, inclusief tape, in de papierprullenbak. Dit recyclinggemak is een kleine maar belangrijke stap naar een duurzamere toekomst, in lijn met onze filosofie om de impact op het milieu te verminderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Aangepaste verpakkingstape om uw bestellingen te personaliseren

Personalisatie is van cruciaal belang in de huidige markt, en bij DS Smith ePack bieden we uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om uw verpakking naar een hoger niveau te tillen. U kunt de uitpakervaring van uw klanten verbeteren door niet alleen uw dozen, maar ook uw tapes aan te passen. Voeg uw logo toe of kies een ontwerp dat past bij de kleuren van uw bedrijf, waardoor een gedenkwaardige en unieke verpakkingservaring ontstaat. Deze aandacht voor detail kan de identiteit van uw merk aanzienlijk versterken en een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten.

Weet u welk type tape u nodig heeft?

Het kiezen van de juiste verpakkingstape kan een hele klus zijn, gezien het enorme aanbod aan opties dat op de markt beschikbaar is. In Ds Smith ePack bieden we drie verschillende soorten: versterkte zelfklevende papieren tape en zelfklevende kraftpapiertape, elk met zijn unieke kenmerken, toepassingen en voordelen.

- Versterkte zelfklevende papiertape: deze tape is uw beste oplossing voor het sluiten van dozen onder uitdagende omstandigheden. Het blinkt uit op onregelmatige oppervlakken en presteert uitzonderlijk goed bij extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid of vochtige omgevingen. Deze tape is gemaakt van stevig kraftpapier versterkt met natuurlijk rubber en biedt niet alleen een sterke hechting, maar is ook een milieuvriendelijke optie. De robuuste constructie maakt het een ideale keuze voor pakketten die een veilige en duurzame afdichting vereisen.

- Zelfklevende kraftpapiertape: Voor algemene verpakkingsdoeleinden is onze zelfklevende kraftpapiertape een uitstekende keuze. Samengesteld uit hoogwaardig kraftpapier en Hotmelt-lijm, biedt het een sterke en betrouwbare hechting bij zowel hoge als lage temperaturen. Deze tape is bijzonder effectief voor het afdichten van golfkartonnen dozen, zodat uw pakketten tijdens de hele reis veilig blijven. Of u nu te maken heeft met lichtgewicht artikelen of omvangrijkere zendingen, deze tape biedt de kracht en het aanpassingsvermogen die u nodig heeft.

Bij DS Smith ePack streven we ernaar u de beste verpakkingsoplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften, terwijl we onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit hooghouden.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project