Papieren tapes

Er is tegenwoordig een breed scala aan papieren tapes beschikbaar, die variëren in hechting, dikte en grootte. Een van de meest voorkomende toepassingen van papieren tape is het vastzetten van verpakkingen, omdat dozen hiermee tijdens het vervoer perfect gesloten kunnen worden, zonder vrees dat ze tijdens het vervoer zullen opengaan.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Papieren tapes voor probleemloze verzending

Als het om verzending gaat, kunnen de juiste verpakkingsmateriaal de veiligheid en efficiëntie van het proces aanzienlijk vergroten. Bij DS Smith ePack begrijpen we deze behoefte en bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige verpakkingsaccessoires, waaronder onze hoogwaardige papieren tapes. Onze papieren tapes staan bekend om hun duurzaamheid, elasticiteit en milieuvriendelijkheid en zijn ontworpen om probleemloze verzendoplossingen te bieden voor alle soorten bedrijven.

Duurzame papieren tapes voor verpakkingen

Bij DS Smith ePack zijn we er trots op enkele van de beste papieren tapes op de markt aan te bieden. Onze toewijding aan duurzaamheid komt duidelijk tot uiting in onze producten. De papieren tapes die wij leveren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, duurzaam en elastisch, maar ook duurzaam, biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Onze zelfklevende papieren verpakkingstape, gecombineerd met natuurrubberkleefstoffen, is de meest milieuvriendelijke oplossing die beschikbaar is. Deze keuze garandeert niet alleen de veiligheid van uw pakketten, maar sluit ook aan bij de inspanningen op het gebied van milieubehoud. Door onze papieren tapes te gebruiken, draagt u bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een groenere planeet.

De papieren tape-oplossing van DS Smith ePack

Onze papieren tapes bieden innovatieve en milieuvriendelijke verpakkingsopties voor een breed scala aan behoeften. Wij bieden twee soorten papieren tapes, elk met unieke kenmerken en tegelijkertijd toegewijd aan duurzaamheid en superieure kwaliteit.

- Versterkte zelfklevende papieren tape: deze tape heeft een versterkt ontwerp en biedt extra sterkte en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor het vastzetten van zwaardere pakketten. Het zelfklevende karakter van de tape zorgt voor gebruiksgemak, omdat er geen water nodig is voor activering, in tegenstelling tot traditionele gegomde papieren tapes. Het is ook milieuvriendelijk, gemaakt van hernieuwbare bronnen en volledig recyclebaar, in lijn met milieubewuste verpakkingsstrategieën.

- Zelfklevende kraftpapiertape: Deze tape is speciaal ontworpen voor pakketten die een zorgvuldige behandeling vereisen en toont prominent het woord 'Breekbaar' over de hele lengte, waardoor uw klanten worden gewaarschuwd voor de delicate aard van de inhoud. Deze tape is gemaakt van hoogwaardig kraftpapier en is niet alleen sterk, maar ook milieuvriendelijk, omdat hij gemakkelijk recyclebaar is en gemaakt is van duurzame materialen. De drukgevoelige lijm zorgt voor een sterke hechting op verschillende oppervlakken en zorgt voor een veilige sluiting van pakketten.

Beide soorten papieren tapes onderscheiden zich in de markt door hun combinatie van duurzaamheid, sterkte en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze de beste keuze zijn voor milieubewuste en efficiënte verpakkingen.

Kosteneffectieve papieren tapes

Hoewel kwaliteit en duurzaamheid voorop staan, begrijpen wij ook het belang van kosteneffectiviteit in de bedrijfsvoering. De papieren tapes van DS Smith ePack voor verzending bieden een kosteneffectief alternatief voor gewone verpakkingstapes. Onze tapes zijn niet alleen scherp geprijsd, maar verminderen ook de noodzaak van frequente vervanging vanwege hun superieure duurzaamheid. Dit betekent dat u op de lange termijn zowel op materialen als op verpakkingskosten bespaart. Bovendien kan het gemak van recycling van onze papieren tapes leiden tot lagere kosten voor afvalbeheer, waardoor ze een slimme investering zijn voor elk bedrijf dat zijn verpakkingsproces wil optimaliseren.

Bij DS Smith ePack streven we ernaar om uitgebreide verpakkingsoplossingen aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en kosteneffectiviteit. Kies onze papieren tapes voor probleemloze verzending die aansluit bij uw zakelijke behoeften en milieuwaarden.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project