Groothandel in Papieren Postzakken

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

We hebben een breed scala aan papieren verzendzakken beschikbaar in bulk, die zeker zullen voldoen aan al uw terugkerende leveringsbehoeften voor niet-kwetsbare artikelen zoals kleding, accessoires en sieraden tegen lage kosten en geringe belasting van het milieu. Ons assortiment waterbestendige verzendzakken houdt artikelen vrij van stof en vuil en is een bijzonder lichte en veelzijdige optie, waardoor u de kosten laag houdt en uw marges en klanttevredenheid maximaliseert. Onze zakken zijn niet alleen verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten, maar ook verkrijgbaar met specifieke opdruk toegesneden op uw merk, logo of boodschap.

Productdetails en Voordelen

Papieren verzendzakken zijn gemaakt van 70 g/m² tot 126 bruin kraftpapier dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is, en zijn een ideale keuze voor veel e-commercebedrijven voor het verzenden van niet-breekbare artikelen zoals kleding, accessoires, briefpapier en geschenken. Het grote voordeel van papieren verzendzakken is dat het geen traditionele dozen zijn! Verzendzakken van kraftpapier zijn ontworpen om producten nauw te omsluiten, zodat ze veilig kunnen worden vervoerd zonder dat er bubbelverpakking, verpakkingspapier, opvulmateriaal of tape nodig is. Dit bespaart u tijd, geld en zorgt voor aanzienlijk minder afval, waardoor uw milieureferenties verbeteren. Deze zakken zijn dus een geweldig alternatief voor plastic leveringszakken!

Omdat onze papieren verzendzakken een snelle zelfklevende strook hebben, maken ze het gemakkelijker om bulkbestellingen te verpakken en te verzenden. De zakken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en bieden precies de juiste hoeveelheid bescherming om ervoor te zorgen dat al uw leveringen veilig en wel aankomen, inclusief waterbestendige bescherming en 100% recyclebaarheid. 

 

 

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project