Doos van Enkelgolfkarton

De klassieke enkelwandige golfkartonnen leveringsdoos van DS Smith is een lichte en veelzijdige verpakkingsoplossing die ideaal is voor het verzenden van producten met een maximaal gewicht van 10 kg. Deze lichte dozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zijn eenvoudig te monteren en uit te pakken en kunnen worden aangepast aan alle soorten verpakkingsmateriaal voor extra veiligheid. Ze zijn ook een milieuvriendelijke oplossing die makkelijk opnieuw te gebruiken en te recyclen is. Er is ook een verstelbare versie van de enkelwandige verpakkingsdozen verkrijgbaar. 

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

 Kartonnen dozen van enkelgolfkarton voor lichte producten

Sommige dingen raken nooit uit de mode of verliezen hun nut en onze klassieke kartonnen dozen van enkelgolfkarton zijn daar zeker een voorbeeld van. Ons aanbod kartonnen dozen s zeer eenvoudig te hanteren en te monteren, waarbijde kartonnen doos van enkelgolfkarton bijzonder gemakkelijk te beheren is voor individuele artikelenen lichte producten.

De klassieke kartonnen doos van enkelgolfkarton van DS Smith is een lichte en veelzijdige verpakkingsoplossing die ideaal is voor het verzenden van producten. Deze lichte dozen zijn eenvoudig te monteren en uit te pakken en zijn aanpasbaar aan alle soorten verpakkingsmateriaal voor extra veiligheid. De enkelwandige kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn een ideale en kosteneffectieve keuze voor lichtere, minder kwetsbare goederen.

Onze kartonnen doos van enkelgolfkarton is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen

Hun enkelwandige golfkarton kan veilig worden verzonden tot een aanbevolen maximumgewicht van 10 kg (5 kg bij het verpakken van meerdere dozen op pallets. Voor verzending van artikelen tot 15 kg zijn onze kartonnen dozen van dubbelgolfkarton beter geschikt).

Deze bruine kartonnen dozen van 3 mm zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn een volledig recycleerbare en herbruikbare oplossing wanneer ze worden verpakt met milieuvriendelijke papieren tape en beschermende papieren verpakkingsoplossingen, een geweldige manier voor elk bedrijf om te bewijzen dat het milieubewust is. Niettemin zorgen we ervoor dat onze dozen zo resistent mogelijk zijn en de beste optie zijn om uit te kiezen op de markt.

Voordelen van de kartonnen dozen van enkelgolfkarton

Deze eenvoudig te monteren dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen een zeer veelzijdige oplossing, ideaal voor het verzenden van grotere, lichtgewicht producten. De ruime afmetingen zijn de meest betaalbare optie en zorgen voor een goede verpakkingsbescherming wanneer dat nodig is

- Aanbevolen maximaal gewicht tot 10 kg (tot 5 kg indien verzonden op pallets)

- Milieuvriendelijke gerecyclede oplossing, vooral bij gebruik met verpakkingstape op papierbasis en binnenbescherming

- Geweldige bulkaankoopkortingen beschikbaar

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project