Doos van enkelgolfkarton Lengte: tot 150 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van enkelgolfkarton op de markthier

Vanaf slechts € 0,15 Regular Price € 0,27
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW-XXS
120 x 120 x 120 mm - CSW301NE
150 x 130 x 170 mm - CSW309NE
160 x 120 x110 mm - CSW305NE
195 x 140 x 140 mm - CSW003NE
200 x 150 x 90 mm - CSW307NE
200 x 150 x 120 mm - CSW013NE
200 x 200 x 150 mm - CSW321NE
200 x 200 x 200 mm - CSW332NE
200 x 200 x 250 mm - CSW340NE
215 x 150 x 105 mm - CSW310NE
215 x 150 x 155 mm - CSW315NE
215 x 150 x 205 mm - CSW327NE
230 x 150 x 150mm - CSW004ITNET
230 x 190 x 120 mm - CSW004NE
230 x 210 x 240 mm - CSW345NE
240 x 180 x 80 mm - CSW311NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Ze zeggen dat goede dingen in kleine verpakkingen komen. De kleine enkelwandige kartonnen doos is de perfecte oplossing voor het verzenden van compacte producten of afzonderlijke artikelen met minimale lege ruimte of beschermingsmateriaal. Dit is een kleinschalige verzendoplossing die duurzaam en milieuvriendelijk is en zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zal stellen.

Aanbevolen voor

 • Zelfs zonder omschrijving van de verpakkingsmogelijkheden, zijn deze kleine kartonnen dozen perfect voor kleine voorwerpen met een gewicht tot 5-10 kg, zoals cosmetica, kleine apparaten of accessoires. Kleine elektronica en boeken zijn ook goede voorbeelden. Een klein doosje vermindert onnodig lege ruimte en lange stroken tape.

Specificaties

 • Doosdikte 3 mm, van bruin karton met gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Aanbevolen voor pakketten tot 5-10 kilogram

  E-commerce is snel en efficiënt, dus de kartonnen dozen moeten perfect zijn. Hier is een lichtgewicht doos die gemakkelijk bestand is tegen trillen, vallen en schokken op transportband en pallets. U kunt veilig verzenden tot een aanbevolen maximumgewicht van 10 kg, of 5 kg als u meerdere dozen op pallets verpakt.

  U kunt uw verzendkosten ook beperken met de kleine enkelwandige kartonnen doos van DS Smith met minder beschermingsmateriaal en lege ruimte, waardoor u minder betaalt voor elke levering. Opruimen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 • Duurzaam verzenden

  DS Smith is zich goed bewust van de hoeveelheid karton die wordt gegenereerd door e-commerceleveringen, en daarom zijn onze kartonnen dozen 100% recyclebaar. Papiervezel recycling vormt de kern van ons bedrijf: we produceren, verzamelen en recyclen het papier in een perfecte cyclus van slechts 2 weken. We verwerken meer dan 5 miljoen ton papier per jaar, wat overeenkomt met het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van enkelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.be@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project