Levering en Retourneren

Handige levering op de volgende dag

We weten hoe belangrijk het is om uw verpakking op tijd te hebben. Het voorspellen van verkoopvolumes is vaak moeilijk, en het is cruciaal om de opslagkosten laag te houden. Om uw bedrijf met maximale flexibiliteit te ondersteunen, bieden we handige levering binnen 24 uur.

Bestel nu vóór 15.00 uur en wij leveren de volgende werkdag. De uiterste tijd voor bestellingen die per pallet moeten worden geleverd, is 12.00 uur. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Onze leveringsopties

Locatie

Levertijd

Leveringskosten voor een bestelwaarde van <€ 119 (excl. BTW)

Leveringskosten voor een bestelwaarde van >€ 119 (excl. BTW)

België

Levering binnen 24 uur

11.90€

GRATIS

Levering duurt langer voor aangepaste bestellingen of bestellingen op maat. Neem contact op met ons klantenserviceteam voor meer informatie over uw specifieke bestelling.

Retourbeleid van 30 dagen

IWij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Als uw bestelling niet is wat u had verwacht, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en krijgt u een terugbetaling. Als u van gedachten verandert over een bestelling, moet u de verzendkosten voor de retourzending betalen.

Ons retourbeleid van 30 dagen en het herroepingsrecht zijn niet van toepassing op aangepaste of op maat gemaakte goederen.

Neem contact op met onze klantenservice op +32 2 808 14 47  of shop.be@dssmith.com om uw retourzending te regelen.

Defecte producten

Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen, verpakken en verzenden van uw bestelling. Als u echter een beschadigd product of een verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan binnen 5 werkdagen na levering contact met ons op via +32 2 808 14 47 . Wij zullen op onze kosten het ophalen en vervangen van uw producten regelen.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over ons Gebruiks en Verkoopvoorwaarden voor de website.

Created by Heipifrom the Noun Project