Postdozen voor Bloemen

·       Milieuvriendelijke bloemenverpakking, eenvoudige en snelle handmatige montage

·       Bloemendozen die garant staan voor bloemenbezorging in perfecte staat

·       Wij zijn lid van de British Florist Association (BFA)

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
6 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
6 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Doos voor bloemen die veilig en handig is voor verzending

Het verzenden van delicate bloemen vereist precisie en zorg, en bij DS Smith ePack hebben we een oplossing op maat gemaakt die voldoet aan de unieke uitdagingen waarmee e-bloemisten worden geconfronteerd. Onze bloemendozen zijn zorgvuldig ontworpen om perfect in standaard boeketformaten te passen, waardoor ze goed passen en de delicate schoonheid van uw bloemstukken tijdens het transport behouden.

Bloemendozen op maat gemaakt voor de behoeften van e-bloemisten

Omdat we begrijpen dat bloemen een uitdaging zijn om te verzenden, zijn onze bloemenbezorgdozen gemaakt met de specifieke behoeften van e-bloemisten in gedachten. Of uw bloemcreaties nu het beste verticaal of horizontaal worden gepresenteerd, ons assortiment bloemendozen biedt veelzijdige oplossingen voor verschillende boeketarrangementen. Kies voor voor onze kartonnen brievenbussen voor bloemabonnementsdozen. Met DS Smith ePack heeft u de flexibiliteit om de perfecte verpakking te kiezen die past bij uw unieke bloemontwerpen.

Ervoor zorgen dat uw klanten hun bloemen in perfecte staat ontvangen, is onze topprioriteit. Onze postdozen voor bloemen hebben een veilig ontwerp met een ronde uitsparing waar boeketten in passen, waardoor beweging tijdens het transport wordt voorkomen. Dit doordachte ontwerp garandeert dat uw bloemen net zo prachtig op de plaats van bestemming aankomen als toen ze uw handen verlieten, waardoor een blijvende indruk ontstaat bij uw klanten.

Milieuvriendelijk en eenvoudig te monteren

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid in de wereld van vandaag. Daarom zijn onze postdozen voor bloemen 100% recyclebaar, gemaakt van gerecycled papier en bieden ze een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Deze dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en zijn voorzien van twee plakstrips voor een veilige sluiting, waardoor u een probleemloos inpakproces en een heerlijke uitpakervaring voor uw klanten kunt garanderen.

DS Smith's bloemendoos voor probleemloze verzending

Veiligheid en gemak staan voorop bij het verzenden van boeketten. Onze kartonnen bloemendozen zijn voorzien van een gemakkelijk te openen strip, waardoor de ontvangers moeiteloos hun bloemenschatten kunnen onthullen. Het gestanste handvat aan de bovenkant van de doos vergemakkelijkt het dragen nog meer, zodat uw zorgvuldig vervaardigde boeketten tijdens hun reis met de grootste zorg worden behandeld.

Samenvattend bieden de bloemendozen van DS Smith ePack een alomvattende oplossing voor e-bloemisten, waarbij een nauwkeurige pasvorm, milieuvriendelijkheid en een veilig ontwerp worden gecombineerd. Met ons assortiment verpakkingsopties ontvangen uw klanten hun bloemen in onberispelijke staat, wat hun ervaring en loyaliteit vergroot. Kies DS Smith ePack om ervoor te zorgen dat uw bloemen niet alleen hun bestemming bereiken, maar dat ook doen met de gratie en levendigheid die uw bloemencreaties kenmerken.

 

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project