Verpakkingen voor Boekwinkels

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Verpakkingen voor boekwinkels: verschillende vormen en maten

Als het gaat om het verpakken van boeken, tijdschriften, catalogi of audioproducten, is er niet één maat die voor iedereen geschikt is. Daarom bieden we bij DS Smith ePack een verscheidenheid aan dozen aan die zich aanpassen aan de meest voorkomende afmetingen van deze artikelen op de markt. Onze kartonnen boekverpakkingen zijn ontworpen met versterkte randen om uw producten tijdens het transport superieure bescherming te bieden. Bovendien elimineert ons innovatieve ontwerp de noodzaak van extra bescherming of plakband, waardoor onze oplossingen zowel kosteneffectief als snel en gemakkelijk te verpakken zijn.

We begrijpen dat boeken in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Daarom bieden we verpakkingsopties die geschikt zijn voor verschillende afmetingen en gewichten. Of u nu een dikke hardcover of een delicate paperback verzendt, onze dozen zorgen ervoor dat ze goed passen, minimaliseren beweging en voorkomen schade tijdens het transport. Met DS Smith ePack kunt u erop vertrouwen dat uw boeken in perfecte staat op hun bestemming aankomen, klaar om uw klanten te verrassen.

Boek verzenddozen: een geweldige uitpakervaring creëren

De unboxing-ervaring zet de toon voor de interactie van uw klanten met uw merk. Bij DS Smith ePack erkennen we hoe belangrijk het is om die eerste indruk te laten tellen. Onze boekverzenddozen zijn niet alleen ontworpen voor bescherming, maar ook om de openings- en onthullingservaring voor uw klanten te vergroten. Dankzij de gemakkelijk te openen strip op onze dozen kunnen ontvangers moeiteloos bij hun aankopen zonder dat ze een schaar of ander gereedschap nodig hebben dat de inhoud zou kunnen beschadigen. Dit eenvoudige uitpakproces laat een blijvende positieve indruk achter en versterkt het imago en de reputatie van uw merk.

Breng uw merk naar een hoger niveau met gedenkwaardige boek verpakkingen

In de competitieve wereld van e-commerce zijn verpakkingen een essentieel marketinginstrument. Onze aanpasbare verzenddozen voor boeken bieden de mogelijkheid om de persoonlijkheid en waarden van uw merk echt te laten zien. Of het nu gaat om aangepaste bedrukking, merktape of unieke ontwerpen, DS Smith ePack helpt u een verpakkingservaring te creëren die weerklank vindt bij uw klanten en u onderscheidt van de concurrentie. Vernieuw uw merk met een verpakking die een blijvende indruk achterlaat en ervoor zorgt dat klanten terugkomen voor meer.

Duurzame verpakkingen voor boekwinkels

Onze verzenddozen voor boeken bieden niet alleen superieure bescherming en verbeteren de uitpakervaring, maar zijn ook milieuvriendelijk. Onze dozen zijn gemaakt van karton en zijn na gebruik volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een circulaire economie. Bovendien maakt hun duurzaamheid hergebruik mogelijk, waardoor afval en de impact op het milieu verder worden verminderd. Door te kiezen voor de duurzame verpakkingsoplossingen van DS Smith ePack voldoet u niet alleen aan de behoeften van uw klanten, maar toont u ook uw inzet voor milieuverantwoordelijkheid.

Prioriteit geven aan bescherming, presentatie en duurzaamheid

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om een positieve impact te hebben op zowel uw klanten als de planeet. Kies DS Smith ePack voor verpakkingsoplossingen die prioriteit geven aan bescherming, presentatie en duurzaamheid. Laten we samen een verschil maken, doos voor doos.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project