Verhuisdozen

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

De juiste kartonnen dozen voor een zorgeloze verhuizing 

Het verplaatsen of opnieuw inrichten van een ruimte kan ongetwijfeld een hele klus zijn. Maar met het innovatieve assortiment aan kartonnen verhuisdozen van DS Smith ePack zal uw stressniveau aanzienlijk afnemen.

Stelt u zich een probleemloze verhuizing voor, of u nu verhuist naar een nieuw huis, uw werkplek verhuist of gewoon uw spullen opruimt. DS Smith ePack zorgt ervoor dat uw spullen veilig blijven en het uitpakken een probleemloze aangelegenheid wordt, zodat u zich kunt concentreren op de opwinding van deze nieuwe reis.
Kies uit een selectie van onze vier stevige verhuisdozen, vakkundig vervaardigd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Deze dozen zijn niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van 100% recyclebare materialen. U kunt uw dozen veilig afsluiten met de 100% recyclebare papieren tape van DS Smith ePack, waardoor uw verhuizing een extra laag milieubewustzijn krijgt.

Ontdek waarom onze verhuisdozen tot de beste op de markt behoren

Een van de opvallende kenmerken van deze kartonnen verhuisdozen is hun veelzijdigheid. Met drie verschillende maten beschikbaar (klein, middelgroot en groot), vindt u gegarandeerd de perfecte pasvorm voor uw spullen. Of u nu delicaat porselein of zware boeken inpakt, met DS Smith ePack zit u goed. Kies voor de extra sterke variant voor je zwaarste spullen, zodat zelfs de meest waardevolle en breekbare spullen goed beschermd zijn tijdens het transport.

Het doordachte ontwerp van deze verhuisdozen gaat verder dan hun stevige structuur. Praktische elementen zoals handgaten maken het transport moeiteloos, waardoor het risico wordt verkleind dat u uw spullen per ongeluk laat vallen. Bovendien zijn de dozen volledig stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen of vervoerd met minimaal ruimtegebruik.

Grote verhuisdozen voor specifieke opslagbehoeften

Voor mensen met specifieke opslagvereisten biedt DS Smith ePack gespecialiseerde oplossingen. De kartonnen garderobe is bijvoorbeeld zo gemaakt dat je kleding kreukvrij en beschermd tegen stof blijft. De geïntegreerde stang zorgt ervoor dat je kledingstukken netjes blijven hangen, waardoor je geen gedoe meer hebt met het verwijderen van kleding uit de hangers en het apart opvouwen ervan.

Maakt u zich zorgen over het opslaan en vervoeren van glazen voorwerpen? DS Smith ePack heeft ook voor u gezorgd. Bescherm uw glaswerk met de glazen verdeler, ontworpen om naadloos in middelgrote dozen te passen. Deze ingenieuze oplossing biedt plaats aan maximaal 48 glazen van normaal formaat of 24 hoge glazen, zodat uw glaswerk intact blijft tijdens opslag of transport. Bovendien vinden kwetsbare voorwerpen zoals keramische theekopjes of metalen ornamenten een veilige plek in deze veelzijdige dozen.

De kartonnen verhuisdozen van DS Smith zijn ontworpen om uw bezittingen te beschermen en een probleemloze uitpakervaring op uw bestemming te garanderen. Kies voor stevige verhuisdekens om uw spullen tijdens het transport te beschermen tegen deuken en krassen. Als alternatief kunt u het elegante bruine kraft tissuepapier overwegen, een perfecte oplossing voor het verpakken van delicate voorwerpen zoals kleding, sieraden of horloges. Sluit uw dozen perfect af met de zelfklevende kraftpapiertape en de handige dispenser. De tape sluit niet alleen naadloos aan op de doos, maar zorgt er dankzij de sterke kleefkracht ook voor dat je de inhoud duidelijk kunt labelen.

Duurzame kartonnen dozen voor verhuizen

Wat DS Smith ePack echt opmerkelijk maakt, is zijn inzet voor het milieu. Alle aangeboden grote verhuisdozen zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Dit betekent dat zodra u klaar bent met uw verhuizing, alles op een verantwoorde manier kan worden weggegooid door het rechtstreeks in de papierprullenbak te gooien.

Met DS Smith ePack maakt u uw verhuizing niet alleen soepeler; u maakt ook een bewuste keuze om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Dus als het gaat om het verplaatsen of opnieuw inrichten van uw ruimte, kunt u vertrouwen op het assortiment kartonnen dozen van DS Smith ePack om het proces te vereenvoudigen, uw spullen te beschermen en bij te dragen aan een groenere planeet – alles tegelijkertijd.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project