Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn zeer geschikt voor kleine, platte producten, zoals boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s. Onze boekomslagdozen, Brievenbusdozen en Brievenbusdozen voor lp’s zijn beschikbaar in verschillende maten en bieden een duurzame alles-in-één verpakkingsoplossing voor uw e-commercebedrijf. Als u een groot aantal producten moet verzenden, is de groothandel in boekomslagdozen de beste milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. De drie stijlen hebben een zelfklevende sluiting voor een snelle en eenvoudige montage; er is geen opvulmateriaal of verpakkingstape nodig.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
4 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
4 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Efficiënte en kosteneffectieve brievenbusdozen voor kleine en platte artikelen

Ontdek onze vlakke postdozen – de ideale oplossing voor het veilig en budgetvriendelijk verzenden van kleine, platte artikelen zoals boeken, kleding, documenten of mode. Deze dozen zijn gemaakt om in de afmetingen van brievenbussen te passen en zijn een belangrijke verandering voor e-commercebedrijven die de kosten willen optimaliseren en de veiligheid van hun zendingen willen verbeteren.

Minder verpakkingsmateriaal gebruiken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfsresultaat. Doordat de verzenddozen dun en gestroomlijnd zijn, zijn ze goedkoper te verzenden. En omdat er geen vulmateriaal of tape nodig is, verlagen ze uw totale kosten en de benodigde opslagruimte.

Vlakke postdozen voor minimalistische opslag en verzending

Ontdek de eenvoud van montage en de minimale behoefte aan opslagruimte met onze vlakke postdozen. Ze zijn speciaal ontworpen voor lichte, platte producten, waardoor het verbruik van verpakkingsmateriaal wordt verminderd en uw kosten laag blijven. Deze dozen zijn perfect voor boekwinkels, papierhandelaren, mode- en kledingbedrijven en maken het hele verzendproces eenvoudig, kosteneffectief en probleemloos.

Veelzijdig en veilig: brievenbusdozen afgestemd op uw behoeften

Ontgrendel de veelzijdigheid van onze vlakke postdozen, aanbevolen voor diverse platte goederen, documenten, kunstwerken en meer. Met versterkte sluitingen zorgen deze dozen voor veilige leveringen, waardoor u en uw klanten gemoedsrust hebben. Kies uw verpakking uit een reeks formaten en verschillende beschikbare kleuren; Geschikt voor documenten tot A4-formaat. Vertrouw op de veiligheid en het aanpassingsvermogen van onze platte dozen voor een naadloze en veilige verzendervaring.

De kern van de service van DS Smith ePack is de toewijding om u hoogwaardige, duurzame en aanpasbare verpakkingsoplossingen te bieden die uw merk naar een hoger niveau tillen. Kies ons vloeipapier om een onvergetelijke eerste indruk te creëren die milieuvriendelijk, levendig en uniek is.

Verbeter de bescherming en gebruikerservaring: Combineer vlakke postdozen met hoogwaardige Void Fill-producten

Verbeter zowel de veiligheid als de gebruikerservaring van uw zendingen door onze platte dozen te combineren met hoogwaardige opvulproducten zoals SizzlePak® of tissuepapier. Deze vulstoffen bieden niet alleen een extra laag demping om uw artikelen tijdens het transport te beschermen, maar ze verbeteren ook de uitpakervaring voor uw klanten. Met ons uitgebreide assortiment verpakkingsoplossingen kunt u uw zendingen beschermen en uw klanten verrassen met een onvergetelijke openingservaring.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project