Verpakkingen voor Drinken

DS Smith ePack voedsel- en drankverpakkingen zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten boodschappen en flessen. Met een reeks beschikbare formaten en ontwerpen voor deze sector, kunnen we zeker voldoen aan al uw verpakkingsbehoeften, met dozen voor voedselverpakkingen en nog veel meer. Al onze dozen zijn volledig recyclebaar en gemaakt van 100% gerecyclede vezels. Onze dozen zijn betaalbaar en ontworpen om duurzaam te zijn, zodat uw producten tijdens de hele reis veilig worden bewaard en in perfecte staat aankomen, waardoor alle klanten een aangename en bevredigende ervaring bij het openen hebben. Al onze verpakkingen en voedselcontainers zijn recyclebaar, zodat u uw klanten een snelle en eenvoudige recyclingbelofte kunt bieden en maatschappelijk verantwoord kunt blijven ondernemen.

Voedselverpakkingen en -dozen zijn de visitekaartjes van alle voedsel- en cateringproducten die online worden verkocht. Het verzenden van dit soort producten brengt echter nieuwe uitdagingen met zich mee. Deze zijn als volgt.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is de beste verpakking voor drankartikelen?

Het kiezen van de juiste verpakking voor dranken is in de huidige markt belangrijker dan ooit. Het moet niet alleen de veiligheid en integriteit van de flessen erin garanderen, maar het moet ook aansluiten bij de toenemende vraag van consumenten naar duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. De beste verpakkingsoplossingen zijn oplossingen die een evenwicht bieden tussen functionaliteit, bescherming en ecologische duurzaamheid. Ze moeten items intact houden en tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren door materialen en processen die recycling, herbruikbaarheid en een verminderd verbruik van hulpbronnen ondersteunen.

Duurzame verpakkingen voor dranken

Klanten verwachten van hun favoriete merken dat ze hun steentje bijdragen als het gaat om duurzaamheid. Daarom streven we er bij DS Smith ePack naar om hen te voorzien van verpakkingsmaterialen die volledig recyclebaar zijn en 100% naar hun wens zijn.

Zo voldoen onze oplossingen en dozen voor dranken aan de verwachtingen van de consument:

Gefabriceerd volgens duurzame productienormen: Onze faciliteiten en processen zijn ontworpen om afval en energieverbruik te minimaliseren, in lijn met de hoogste industrienormen voor milieuverantwoordelijkheid.

Ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de kosten kunt verlagen door het meest geschikte formaat voor uw specifieke product te kiezen. Deze flexibiliteit zorgt voor minimaal afval en optimaliseert de opslag- en transportefficiëntie.

Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled papier of karton. Het gebruik van onze producten betekent het drastisch verminderen van het plasticverbruik en het helpen van het milieu door duurzaam en milieuvriendelijk te zijn.

Omdat het karton zeer resistent is, kunnen onze dozen worden hergebruikt voor toekomstige gelegenheden wanneer u ze mogelijk opnieuw nodig heeft. Dit herbruikbaarheidsaspect onderstreept ons engagement voor het creëren van een circulaire economie, waarin materialen zo lang mogelijk in gebruik blijven.

Zorgvuldig vervaardigde verpakking voor wijnflessen

Het garanderen van de veiligheid en integriteit van wijnflessen tijdens transport en opslag is een topprioriteit. Bij DS Smith ePack begrijpen we dat wijnverpakkingen zowel beschermend als presentatiewaardig moeten zijn. Onze verpakkingsoplossingen voor wijnflessen zijn met precisie vervaardigd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen die de nodige sterkte en duurzaamheid bieden om de flessen te beschermen tegen stoten en temperatuurschommelingen.

Bovendien komen onze ontwerpen tegemoet aan de esthetische en functionele eisen van wijnproducenten en bieden ze aanpasbare opties die de merkzichtbaarheid en de aantrekkingskracht van de consument vergroten. Door duurzaamheid te combineren met elegantie zijn onze wijnverpakkingsoplossingen afgestemd op de geavanceerde behoeften van de wijnindustrie.

Speciale oplossingen voor de brouwerij- en ciderindustrie

De brouwerij- en ciderindustrieën worden geconfronteerd met unieke uitdagingen als het gaat om verpakkingen. Deze producten vereisen een verpakking die niet alleen de kwaliteit van de drank beschermt en behoudt, maar ook aansluit bij de identiteit en duurzaamheidsdoelstellingen van het merk. Bij DS Smith ePack bieden we gespecialiseerde oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van brouwers en cidermakers. Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om de ontberingen van de distributie te weerstaan ​​en tegelijkertijd de optimale conditie van de dranken te behouden.

Van stevige dozen die het gewicht en de beweging tijdens transport aankunnen tot aanpasbare ontwerpen die het ethos van het merk weerspiegelen en consumenten aanspreken: onze oplossingen komen tegemoet aan de specifieke eisen van de brouwerij- en ciderindustrie. Onze verpakkingsopties leggen de nadruk op duurzaamheid en zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor de beweging van de industrie naar milieuvriendelijkere praktijken wordt ondersteund.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project