Beschermende en Lege Opvulverpakking

Het beschermen van kwetsbare producten voor een veilig vervoer is een topprioriteit: ontdek ons geselecteerde assortiment en vind de beschermende verpakkingsoplossing die het beste bij uw product past. Andere producten kunnen veilig worden verzonden in onze gewatteerde enveloppen die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, of in papieren bubbelfolie worden verpakt.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
31 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
31 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bescherming voor verzending van beschermde artikelen

Bij DS Smith ePack begrijpen we hoe belangrijk het is om uw artikelen veilig en duurzaam te bezorgen. Onze milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om uw producten tijdens transport te beschermen en tegelijkertijd hun impact op het milieu te minimaliseren. Met ons assortiment vulopties kunt u ervoor zorgen dat elk artikel in perfecte staat aankomt en tegelijkertijd groene verpakkingspraktijken ondersteunen.

het opvullen van ruimtes is essentieel om beweging te voorkomen, impact te verminderen en uw artikelen tijdens verzending te beschermen. Het vult de lege ruimtes in uw verpakking op en garandeert dat uw producten tijdens hun reis stil en veilig blijven. Bij DS Smith ePack streven we er niet alleen naar om uw artikelen te beschermen, maar ook om de planeet te beschermen. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan milieuvriendelijke vullingsopties die aan elke behoefte voldoen.

Wat zijn de voordelen van het opvullen van lege ruimtes?

Het gebruik van lege ruimtes in uw verpakking heeft verschillende belangrijke voordelen:

Bescherming: Het beschermt uw producten en absorbeert schokken en stoten tijdens transport.

Stabiliteit: het zorgt ervoor dat items niet verschuiven, waardoor het risico op schade wordt verminderd.

Veelzijdigheid: Er is een oplossing voor het opvullen van lege ruimten voor vrijwel elk type product.

Milieuvriendelijkheid: Veel opvulmaterialen zijn recyclebaar, biologisch afbreekbaar of herbruikbaar, wat bijdraagt aan een gezondere planeet.

Klanttevredenheid: Het leveren van uw producten in onberispelijke staat verbetert de uitpakervaring en verhoogt de klantenloyaliteit.

Soorten lege ruimtes voor uw pakketten

Versnipperd papieren

Versnipperd papier is niet alleen een effectief kussen, maar ook een milieuvriendelijke optie. Het is gemaakt van gerecycled papier en is volledig biologisch afbreekbaar, waardoor je je producten op een duurzame manier kunt beschermen. Versnipperd papier vult de lege ruimtes in een doos netjes op, biedt uitstekende bescherming en voorkomt dat items verschuiven tijdens het transport.

Beschermende papieren noppenfolie

Onze beschermende papieren noppenfolie combineert de dempende voordelen van traditionele noppenfolie met de duurzaamheid van papier. Het is perfect voor het verpakken van breekbare artikelen en biedt een beschermingslaag die zowel effectief als milieuvriendelijk is. Deze innovatieve oplossing is recyclebaar en gemaakt van hernieuwbare bronnen, waardoor het een uitstekende keuze is voor milieubewuste bedrijven.

Papieren zakdoekje- Tissuepapier

Tissuepapier is een lichtgewicht, perfecte optie voor het beschermen van een breed scala aan producten. Het is ideaal voor het verpakken van afzonderlijke artikelen om krassen en slijtage te voorkomen, of voor het opvullen van kleine holtes in pakketten. Ons tissuepapier is gemaakt van gerecyclede materialen en is volledig recyclebaar, waardoor een zachte, maar toch milieuvriendelijke barrière ontstaat tussen uw producten en de gevaren van verzending.

Bij DS Smith ePack streven we ernaar u duurzame, effectieve verpakkingsoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf en het milieu. Met ons assortiment milieuvriendelijke vulopties kunt u met vertrouwen verzenden, wetende dat uw artikelen beschermd zijn en dat uw verpakkingskeuzes bijdragen aan een gezondere planeet.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project