Verpakkingen voor Kleding

De mode- en accessoireverpakkingen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van alle soorten kleding, schoeisel en accessoires. Dankzij de verschillende beschikbare ontwerpen en maten voor deze sector kunt u uw producten volledig beschermen om een goede klantervaring te bieden. Omdat onze dozen zijn gemaakt van volledig recyclebaar golfkarton, zijn ze bovendien kosteneffectief, duurzaam en milieuvriendelijk.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
27 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
27 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

De mode- en accessoireverpakkingsoplossingen van DS Smith ePack belichamen de perfecte mix van functionaliteit en duurzaamheid voor alle soorten kleding, schoenen en accessoires. Ons gevarieerde assortiment ontwerpen en maten is zorgvuldig samengesteld om uw producten volledige bescherming te bieden en een bevredigende klantervaring van begin tot eind te garanderen. Het gebruik van volledig recyclebaar golfkarton in onze dozen toont onze toewijding aan het leveren van kosteneffectieve, duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Verpakkingen voor kleding die het proces maximaliseren

In een tijdperk waarin efficiëntie en duurzaamheid door klanten steeds meer worden gewaardeerd, zijn onze verpakkingen ontworpen met het oog op eenvoudige montage, zodat uw activiteiten worden gestroomlijnd voor maximale efficiëntie. Onze kledingbezorgboxen garanderen niet alleen de uitstekende staat van uw producten bij aankomst, maar ondersteunen ook duurzame praktijken met recyclebare materialen die uw klanten gemakkelijk kunnen weggooien via recycling aan de stoeprand. Deze aanpak verbetert niet alleen de uitpakervaring, maar verbetert ook de reputatie van uw merk op het gebied van milieubeheer en operationele efficiëntie.

Duurzame verpakking voor kleding

De textielindustrie neigt geleidelijk naar duurzame verpakkingsopties als reactie op de groeiende bezorgdheid over het milieu. Uit een Europees onderzoek van DS Smith ePack en IPSOS Mori bleek dat bijna een derde van de consumenten hun loyaliteit aan merken met niet-duurzame verpakkingen zou heroverwegen. Voldoe aan de verwachtingen van een milieubewuste consumentenbasis met onze milieuvriendelijke kartonnen kledingbezorgdozen en papieren enveloppen, ontworpen om te voldoen aan de duurzaamheidsnormen van de huidige markt.

Verpakking voor kleding die productretouren optimaliseert

Het gemak van online winkelen brengt de uitdaging met zich mee om een naadloos retourproces te creëren voor kleding die mogelijk niet past of niet aan de verwachtingen van de klant voldoet. Onze innovatieve herbruikbare dozen en retourneerbare papieren verzendzakken, met dubbelgeplakte ontwerpen, vergemakkelijken een probleemloos retourproces en verbeteren de algehele klantervaring. Deze functie maakt onze verpakkingen tot een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven, waarbij zowel de eerste levering als het retourproces worden geoptimaliseerd.

Onze kledingverzenddozen bieden bescherming

In de snel veranderende modewereld is het essentieel dat bestellingen in perfecte staat aankomen. Onze veilige verzenddozen zijn uitgerust met extra sluitkleppen, waardoor uw producten tijdens het transport een extra laag bescherming en veiligheid krijgen. Deze functie zorgt ervoor dat uw artikelen niet alleen in perfecte staat worden afgeleverd, maar ook worden beschermd tegen manipulatie.

Verpakking voor kleding voor een geweldige uitpakervaring

Een gedenkwaardige uitpakervaring kan de simpele handeling van het ontvangen van een pakketje transformeren in een moment van oprechte vreugde en verwachting, waardoor een diepere verbinding ontstaat tussen uw merk en uw klanten. Daarom ontwerpen we onze kledingverpakkingen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat vanaf het moment dat uw klanten hun aankoop zien, tot de onthulling van het product erin, elke stap een meeslepende reis is. Met onze duurzame, innovatieve en aanpasbare verpakkingsoplossingen zoals ons vloeipapier or tissuepapier, stelt DS Smith ePack u in staat die allerbelangrijkste geweldige eerste indruk te maken, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, esthetiek en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project