Verpakkingen voor Cosmetica

De cosmeticadozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten cosmetica. We stellen de hoogste eisen aan projecten voor cosmeticakoffers en -dozen. Dankzij het brede scala aan beschikbare ontwerpen en maten beschermen onze oplossingen uw producten volledig tot op hun eindbestemming.

Al onze verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare vezels, waardoor ze betaalbaar en duurzaam zijn. Omdat sommige klanten verschillende artikelen in eenzelfde bestelling kopen, vindt u in onze catalogus cosmeticadoosverpakkingen voor zowel bestellingen van één product als bestellingen van meerdere producten, zoals de doos met tussenschotten.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
Producten 1-45 van 50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-45 van 50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De cosmeticadozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van alle soorten cosmetica. Wij benaderen projecten voor cosmetische koffers en dozen met de hoogste eisen. Onze oplossingen beschermen uw producten volledig tot hun eindbestemming, dankzij het brede scala aan beschikbare ontwerpen en maten.

De cosmetica-industrie zet zich steeds meer in voor de planeet en duurzaamheid. Daarom zal onze duurzame en biologisch afbreekbare cosmeticaverpakking u helpen om u van de concurrentie te onderscheiden en uw merkwaarden te ondersteunen.

Al onze verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare vezels, waardoor ze betaalbaar, duurzaam en duurzaam zijn. Aangezien bepaalde klanten meerdere artikelen in dezelfde bestelling kunnen kopen, vindt u in onze catalogus cosmetische doosverpakkingen voor zowel bestellingen van één product als bestellingen van meerdere producten, zoals de doos met verdelers.

Hoogwaardige verpakkingen voor cosmetica

In de schoonheidsindustrie is de verpakking net zo belangrijk als het product dat erin zit. Het is het eerste wat uw klanten zien, de eerste indruk die zij van uw merk krijgen en een cruciaal onderdeel van de klantervaring. Onze hoogwaardige verpakkingen voor cosmetica zijn met dit in gedachten ontworpen en zorgen ervoor dat uw cosmetica niet alleen wordt beschermd, maar ook wordt gepresenteerd op een manier die uw merk naar een hoger niveau tilt.

Van stevige dozen die delicate producten beschermen tijdens het transport tot elegante ontwerpen die de essentie van uw merk weergeven: onze verpakkingsopties zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de cosmetica-industrie.

Wat is de beste verpakking voor cosmetica?

De beste verpakking voor cosmetica combineert functionaliteit met esthetiek, garandeert dat producten veilig zijn en presenteert ze op de meest aantrekkelijke manier. Ons assortiment omvat duurzame en solide opties die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan cosmetische producten, van huidverzorgingscrèmes tot make-uppaletten. Wij richten ons op materialen die de beste bescherming bieden tegen fysieke schade en omgevingsfactoren, zoals UV-straling en vocht, die de kwaliteit van uw producten kunnen aantasten. Bovendien zijn onze verpakkingsoplossingen aanpasbaar, waardoor u een unieke look kunt creëren die resoneert met uw merk en uw doelgroep aanspreekt.

Voordelen van duurzame cosmetische verpakkingen

Duurzame verpakkingen zijn niet langer alleen maar een trend, maar een noodzaak in de huidige milieubewuste markt. Door voor onze duurzame cosmetische verpakkingen te kiezen, maakt u niet alleen een keuze die het milieu ten goede komt, maar positioneert u uw merk ook als leider op het gebied van ethische bedrijfspraktijken. Hier zijn enkele voordelen:

- Verminderde impact op het milieu: Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor afval wordt verminderd en natuurlijke hulpbronnen worden behouden.

- Verbeterd merkimago: Consumenten voelen zich steeds meer aangetrokken tot merken die blijk geven van toewijding aan duurzaamheid. Milieuvriendelijke verpakkingen kunnen de reputatie en aantrekkingskracht van uw merk aanzienlijk vergroten.

- Kostenefficiëntie: Op de lange termijn kunnen duurzame verpakkingen kosteneffectiever zijn, dankzij materialen die zowel overvloedig als goedkoper zijn om te produceren.

- Compliance en leiderschap: Nu de regelgeving op het gebied van verpakkingsafval strenger wordt, zorgt het vroegtijdig adopteren van duurzame praktijken ervoor dat u voorop loopt en uw merk tot marktleider maakt.

Sluit u bij ons aan en omarm de toekomst van cosmetische verpakkingen, waar schoonheid en duurzaamheid samenkomen. Ons deskundige team staat klaar om u door ons uitgebreide assortiment verpakkingsopties te begeleiden om de perfecte pasvorm voor uw producten te vinden. Breng uw merk naar een hoger niveau, verras uw klanten en maak een positieve impact op de planeet met onze hoogwaardige, duurzame verpakkingsoplossingen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project