Postdozen met versterkte sluiting

• De meest kosteneffectieve oplossing voor postverpakkingen
• Perfect voor producten die online worden verkocht
• Eenvoudig te openen en te sluiten

*Montage: de buitenkant is glad, terwijl de binnenkant meer gegolfd is en een geperforeerd nummer kan hebben.

Vanaf slechts € 0,31 Regular Price € 0,31
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CPP
150 x 150 x 60 mm - CPP015NE
200 x 100 x 100 mm - CPP016NE
250 x 150 x 100 mm - CPP017NE
310 x 215 x 70 mm - CPP018NE
350 x 280 x 80 mm - CPP021NE
380 x 300 x 140 mm - CPP019NE
430 x 310 x 100 mm - CPP020NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Onze kartonnen brievenbusdozen zijn perfect voor uw zendingen van kleding, cosmetica, farmaceutische producten, etenswaren, accessoires en producten die online worden verkocht. De dubbele zijwand maakt uw zending zeer stevig en veilig. Bovendien is de doos zeer eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de opening aan de voorkant, wat de winkelervaring van de klant ten goede komt. De doos is gemaakt van 100% recyclebaar karton.

Aanbevolen voor:

  • Cosmetica, parfums en mode
  • Gezondheid en beauty
  • Sieraden en accessoires
  • Online verkochte producten

Specificaties:

  • 3 mm dik bruin gerecycled karton tot 399 g/m2.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten brievenbusdozen.
  • Alle aangegeven afmetingen zijn de binnenmaten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Binnenafwerking van hoogwaardige karton

Bied uw klanten een hoogwaardige winkelervaring met onze brievenbusdozen. We kunnen eenvoudig uw merk toevoegen om ervoor te zorgen dat uw producten zijn voorzien van uw gepersonaliseerde berichten. De doos is van kleurvast en neutraal bruin, zodat niemand de waarde zal weten van de producten die erin worden verzonden.

De meest kosteneffectieve oplossing voor postverpakkingen

Deze dozen behoren tot de beste oplossingen voor postverpakkingen die beschikbaar zijn. Creëer een geweldige winkelervaring voor uw klanten met onze brievenbusdozen in verschillende formaten.

100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier.

DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, zamelen ze in zodra ze zijn gebruikt en recyclen ze opnieuw om meer dozen te produceren. We hebben slechts twee weken nodig om de papiervezel in ons bedrijf opnieuw te verwerken, en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail via shop.be@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

N/A

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde postdoos.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project