Doos van enkelgolfkarton Lengte: 400 mm tot 450 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van enkelgolfkarton op de markthier

Vanaf slechts € 0,38 Regular Price € 0,81
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW-M
400 x 200 x 100 mm - CSW333NE
400 x 200 x 200 mm - CSW360NE
400 x 250 x 150 mm - CSW356NE
400 x 250 x 300 mm - CSW389NE
400 x 270 x 200 mm - CSW009NE
400 x 300 x 100 mm - CSW347NE
400 x 300 x 270 mm - CSW401NE
400 x 300 x 350 mm - CSW415NE
400 x 330 x 300 mm - CSW409NE
400 x 350 x 150 mm - CSW376NE
400 x 400 x 100 mm - CSW361NE
400 x 400 x 200 mm - CSW399NE
400 x 400 x 300 mm - CSW009ITNET
400 x 400 x 340 mm - CSW430NE
400 x 400 x 400 mm - CSW434NE
410 x 310 x 240 mm - CSW010NE
430 x 300 x 150 mm - CSW371NE
430 x 300 x 300 mm - CSW407NE
430 x 310 x 250 mm - CSW402NE
430 x 310 x 350 mm - CSW422NE
430 x 350 x 200 mm - CSW392NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

De deugd ligt in het midden, zoals het gezegde luidt, en DS Smith heeft de perfecte oplossing voor de middenweg. Enkelwandige middelgrote kartonnen dozen zijn ideaal voor pick processen en online winkels, vanwege hun grootte en gewicht zijn ze gemakkelijk te hanteren en passen ze bij elk middelgroot item. 100% milieuvriendelijk dankzij het gerecyclede en recyclebare kraftpapier. Zo weet u zeker dat deze veelzijdige oplossing perfect is voor zelfs de meest uitdagende klanten.

Aanbevolen voor

 • Middelgrote kartonnen komen het dichtst bij een one-size-fits-all pakket, met passende items met een gewicht tot 5-10 kg, zoals kleding, accessoires voor huisdieren en kinderen, en boeken. Ook perfect voor kleine schilderijtjes en briefpapier. Het spreekt voor zich dat een middelgrote doos lege ruimte en het gebruik van teveel tape vermindert.

Specificaties

 • Doosdikte 3 mm, van bruin karton met gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Aanbevolen voor pakketten tot 5-10 kilogram

  Flexibiliteit vormt de kern van de e-commercesector. Uw bedrijf heeft een doos nodig die niet te klein of te groot is – inderdaad, een doos die zich aan de meeste producten kan aanpassen. De enkelwandige middelgrote kartonnen doos die gemakkelijk bestand is tegen stoten en vallen op de transportband en pallets. DS Smith raadt aan maximaal 5 of 10 kg te verzenden op pallets.

  Met het opslaan van middelgrote kartonnen dozen voor onvoorziene pieken in de vraag kan het bedrijf meer omzet genereren en klanten tevreden houden, omdat ze niet hoeven te wachten op hun waardevolle spullen.

 • enkelwandige kartonnen dozen die 100% milieuvriendelijk zijn

  DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. Onze enkelwandige kartonnen dozen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en kunnen na gebruik volledig worden gerecycled. Dit betekent dat er niets wordt verspild en dat papiervezels steeds opnieuw worden gebruikt. We streven ernaar om de druk op hulpbronnen wereldwijd als gevolg van de enorme toename van scheepvaartactiviteiten te minimaliseren.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van enkelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.be@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project