Doos van enkelgolfkarton Lengte: 500 mm tot 600 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van enkelgolfkarton op de markthier

Vanaf slechts € 0,44 Regular Price € 1,11
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW-L
500 x 150 x 150 mm - CSW344NE
500 x 300 x 150 mm - CSW379NE
500 x 300 x 200 mm - CSW390NE
500 x 330 x 250 mm - CSW413NE
500 x 350 x 250 mm - CSW418NE
500 x 400 x 200 mm - CSW411NE
500 x 400 x 300 mm - CSW015NE
500 x 400 x 400 mm - CSW441NE
500 x 500 x 330 mm - CSW443NE
500 x 500 x 400 mm - CSW448NE
500 x 500 x 500 mm - CSW456NE
520 x 250 x 80 mm - CSW342NE
550 x 350 x 100 mm - CSW370NE
550 x 350 x 200 mm - CSW406NE
550 x 400 x 400 mm - CSW445NE
580 x 380 x 380 mm - CSW019NE
590 x 290 x 180 mm - CSW394NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Soms moet je groots denken. Als u een of meer items moet verzenden die licht maar omvangrijk zijn, kies dan een enkelvoudige grote kartonnen doos. Dit is de perfecte oplossing voor e-commercebedrijven die standaard, lichtgewicht pakketten van hoge kwaliteit willen verzenden en tegelijkertijd de vrachtkosten willen minimaliseren. Til uw e-commercebedrijf naar een hoger niveau met deze 100% milieuvriendelijke oplossing van dun maar bestendig recyclebaar papier.

Aanbevolen voor

 • Verpakken, verzenden en opslaan van producten van verschillende afmetingen of grote producten. Grote kartonnen dozen zijn stapelbaar en eenvoudig te monteren. U kunt klanten verrassen met het verzenden van veel kleding, huishoudelijke apparaten of lichtgewicht elektronische apparaten. De enkelwandige dozen zijn bestand tegen vallen en schokken tijdens het transport.

Specificaties

 • Doosdikte 3 mm, van bruin karton met gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Aanbevolen voor pakketten tot 5-10 kilogram

  Maak u niet druk. Grote kartonnen dozen maken het mogelijk om diverse artikelen te verzenden en er is genoeg ruimte om aan al uw behoeften te voldoen. Het aanbevolen maximale gewicht van 5-10 kg kan variëren afhankelijk van de aard van het product en de vulruimte of het beschermingsmateriaal dat wordt gebruikt. Uw producten komen veilig bij uw klanten aan, zodat u ze kunt verrassen met een perfect pakket.

 • enkelwandige kartonnen dozen die 100% milieuvriendelijk zijn

  DS Smith gebruikt gerecycled karton, waardoor het de perfecte doos is voor milieubewuste leveranciers en consumenten. Het duurt slechts 2 weken om van een gebruikte gerecyclede doos een gloednieuwe doos te maken die klaar is voor de volgende verzending. Als toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen is het geen wonder dat we elk jaar meer dan 5 miljoen ton kunnen recyclen, het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van enkelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.be@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project