Groothandel in Kartonnen Dozen met Dubbele Wand

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bescherm uw producten met groothandel dozen van dubbelgolfkarton

Als het gaat om het veilig verzenden van uw producten, is het kiezen van de juiste verpakking essentieel. Hoewel dozen van enkelgolfkarton een kosteneffectieve optie lijken, bieden dozen van dubbelgolfkarton in de groothandel voor veel bedrijven een aanzienlijk voordeel.

Superieure bescherming voor uw producten

Dozen van dubbelgolfkarton voor de groothandel zijn ontworpen met twee lagen stevig karton, waardoor ze uitzonderlijk sterk zijn en bestand zijn tegen middelzware belastingen en ruwe behandeling tijdens het transport. Deze structurele integriteit minimaliseert het risico op schade aan uw waardevolle goederen en biedt gemoedsrust tijdens het hele verzendproces.

Voor bedrijven die zich bezighouden met breekbare of delicate voorwerpen, zoals elektronica, glaswerk of keramiek, is het gebruik van dozen van dubbelgolfkarton onmisbaar. De extra beschermingslaag fungeert als buffer tegen stoten en schokken, waardoor de kans op breuk of schade tijdens transport aanzienlijk wordt verminderd.

Groothandel dozen van dubbelgolfkarton kunnen het gewicht van gestapelde dozen aan zonder te verpletteren of in te storten, waardoor zowel de inhoud van uw dozen als die eronder worden beschermd. Dit maakt efficiënte opslag en transport mogelijk, waardoor het ruimtegebruik wordt gemaximaliseerd.

Dozen van dubbelgolfkarton groothandel fungeren als ingebouwde beveiliging voor uw producten. Hun dikkere constructie, met een extra laag, maakt het veel moeilijker om toegang te krijgen tot de inhoud zonder duidelijke schade aan de doos zelf te veroorzaken. Deze extra moeilijkheidsgraad voorkomt mogelijke schade aan uw product, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw producten veilig en wel aankomen.

Vind de perfecte groothandel dozen van dubbelgolfkarton voor uw behoeften

Wanneer u op zoek bent naar dozen van dubbelgolfkarton voor de groothandel, is het belangrijk om rekening te houden met factoren als:

Doosafmetingen: Zorg ervoor dat de dozen die u kiest groot genoeg zijn om uw producten comfortabel te kunnen huisvesten met voldoende verpakkingsmateriaal.
Gewichtscapaciteit: Kies dozen met een gewichtscapaciteit die groter is dan het gecombineerde gewicht van uw product en eventuele verpakkingsmaterialen.
Aanpassingsopties: Bepaalde leveranciers, zoals DS Smith ePack, bieden aangepaste afdrukopties voor dozen van dubbelgolfkarton in de groothandel. Deze dienst verbetert niet alleen uw merkimago, maar biedt ook extra beveiligingsfuncties.

Door te investeren in dozen van dubbelgolfkarton voor de groothandel, maakt u een slimme keuze voor uw bedrijf. U profiteert van superieure productbescherming, verbeterde efficiëntie en potentiële kostenbesparingen, terwijl u ervoor zorgt dat uw producten uw klanten in onberispelijke staat bereiken.

Kostenbesparingen door bulkaankoop van dozen van dubbelgolfkarton

Kiezen voor dozen van dubbelgolfkarton in de groothandel is niet alleen een beslissing voor superieure productbescherming; het is ook een kosteneffectieve strategie voor uw bedrijf. Door groot in te kopen profiteert u van schaalvoordelen, waardoor de kosten per eenheid aanzienlijk dalen. Dit is vooral voordelig voor bedrijven die regelmatig robuuste verpakkingsoplossingen nodig hebben.

Dozen van dubbelgolfkarton zijn duurzamer en betrouwbaarder in vergelijking met enkelgolfkarton dozen, wat betekent dat u ook bespaart op mogelijke kosten die verband houden met beschadigde goederen en retourzendingen. Bulkinkoop zorgt ervoor dat u een consistent aanbod van kwaliteitsverpakkingen tegen een lagere prijs heeft, waardoor u uw activiteiten en budget effectiever kunt stroomlijnen.

Ontdek onze uitgebreide selectie papieren verzendzakken groothandel en versnipperd papier groothandel om aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project