Boekenverpakking

• Alles-in-één boekverpakking met zelfklevende sluiting en geen opvulmateriaal vereist
• Onze boekomslagdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten voor een snelle en efficiënte verpakking
• Geïntegreerde scheurstrip voor eenvoudig openen en een frustratievrije ervaring bij het uitpakken

Vanaf slechts € 0,20 Regular Price € 0,43
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CPF
215 x 153 x 75 mm - CPF002NE
245 x 165 x 70 mm - CPF004NE
220 x 160 x 50 mm - CPF003NE
250 x 165 x 70 mm - CPF004ITNET
270 x 185 x 60 mm - CPF005NE
302 x 215 x 75 mm - CPF006NE
325 x 250 x 75 mm - CPF007NE
330 x 270 x 75 mm - CPF008NE
435 x 318 x 60 mm - CPF009ITNET
440 x 320 x 120 mm - CPF002ITNET
650 x 450 x 50 mm - CPF009NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Deze boekomslagdozen zijn de ideale oplossing voor boekverpakkingen als u uw boeken en/of multimediaproducten veilig wilt afleveren. Ontdek ons assortiment boekomslagdozen: door uw product te omwikkelen, zorgen onze dozen voor hoogwaardige bescherming en helpen ze verschuiven te voorkomen. Onze boekomslagdozen zijn gemaakt van hoogwaardig golfkarton en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Aanbevolen voor

  • Multimedia (cd en dvd)

  • Boeken en tijdschriften

  • Platte en kleine producten

 Specificaties

  • Doosdikte van 2 mm met bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 85 g/m²

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Alles-in-één verpakkingsoplossing voor boeken

Dankzij het verpakkingsontwerp en de zelfklevende sluiting van deze boekmailer hoeft u geen opvulmateriaal of verpakkingstape meer te gebruiken. Onze boekomslagdozen hebben versterkte randen en bieden extra productbescherming.

De zelfklevende sluiting en scheurstrip maken het ook gemakkelijk om te zien of iemand met het pakket heeft geknoeid.

Onze boekomslagdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten voor een snelle en efficiënte verpakking

De boekomslagdozen zijn ontworpen om de verpakkingstijd te verkorten. Plaats uw producten erin, wikkel ze in de verpakking en sluit deze af met de zelfklevende plakstrip.

Frustratievrij uitpakken

U hebt maar één kans om een geweldige eerste indruk te maken. In e-commerce biedt uw verpakking de eerste fysieke link tussen uw bedrijf en uw klanten. Bij DS Smith begrijpen we dat voor klanten een perfecte ervaring bij het uitpakken essentieel is om klanttevredenheid te garanderen en de kracht van uw merk te versterken.

Dankzij de gemakkelijk te openen scheurstrip van onze boekomslagdozen kan uw klant de verpakking snel en veilig openen, zonder dat er een schaar of messen nodig zijn. Zelfs een kind kan het gemakkelijk openen, daarom noemen we het frustratievrij uitpakken.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Als u grotere hoeveelheden of een op maat gemaakte afmeting van onze verpakkingsdozen voor boeken wilt bestellen, kunt u het formulier invullen en wij zullen een offerte voor u opstellen.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Boekenverpakking eenvoudig samenstellen?

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde boekenverpakking.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project