Verzenddozen voor bloemen

• Onze bloemenleveringsdozen passen perfect bij de standaard boeketgrootte
• Eenvoudige en snelle oplossing voor postverpakkingen
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier

Vanaf slechts € 0,25 Regular Price € 0,45
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CFP
588 x 174 x 33 mm - CFP03ITNET
550 x 196 x 186 mm - CFP03NE
598 x 229 x 165 mm - CFP01NET
578 x 216 x 148 mm - CFP05NET
277x277x583 - CFP05ITNET
297 x 287 x 600 mm - CFP02NET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Bloemen zijn delicaat en bieden echte uitdaging om te verzenden! Ons assortiment verzenddozen voor bloemen is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van e-bloemisten. Afhankelijk van hoe u uw bloemen verstuurt, bieden we verschillende oplossingen om bloemboeketten verticaal of horizontaal te plaatsen. Met onze dozen voor het bezorgen van bloemen ontvangen uw klanten hun bloemen in perfecte en onberispelijke staat.

Aanbevolen voor

 • Bloemisten en e-bloemisten

 • Tuincentra

Specificaties CFP01 en CFP02

 • Doosdikte van 2 mm met bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit van 110 g/m²

 • CFP02 bevat een bloemenboekethouder voor veilige verzending. Ideaal voor verticaal gebruik

 • Eenvoudig in elkaar te zetten, met twee plakstrips voor het sluiten

 • Met gemakkelijk te openen strip

 • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

Specificaties CLP02 en CFP05

 • CLP02 heeft een doosdikte van 2 mm, witte kraft aan de buitenkant en bruine kraft aan de binnenkant

 • CFP05 heeft een doosdikte van 2 mm, bruine kraft aan de buitenkant en witte kraft aan de binnenkant

 • Zowel CLP02 als CFP05 hebben een uitgestanste handgreep om veilig en gemakkelijk te dragen

 • Eenvoudig in elkaar te zetten, met inklapbare flappen om te sluiten

 • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

Algemene specificaties

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Onze verzenddozen voor bloemen zijn de ideale verpakkingsoplossing voor boeketten

DS Smith heeft deze dozen speciaal ontworpen om boeketten in te pakken en te verzenden zonder ze te beschadigen.

Eenvoudig en snel in elkaar te zetten

Onze verzenddozen voor bloemen CFP01 en CFP02 hebben een dubbele plakstrip voor een soepele assemblage en een gemakkelijk te openen scheurstrip voor een gegarandeerde klanttevredenheid.

Zet de doos in elkaar, sluit de bodem met de eerste zelfklevende plakstrip, plaats de bloemen erin en sluit de bloemendoos met de tweede zelfklevende plakstrip.

Veilige verzending van boeketten

Onze bloemenverzenddoos CFP02 heeft een ronde uitsparing die boeketten veilig op hun plaats houdt. Het veilige ontwerp voorkomt verschuivingen en zorgt ervoor dat uw boeket in uitstekende staat aankomt. De gestanste handgreep bovenaan de doos zorgt voor gemakkelijk dragen.

Onze bloemenleveringsdozen CLP02 en CFP05 hebben een uitgesneden handvat om het tijdens het vervoer gemakkelijk te dragen. De gaten in het handvat laten ook lucht in de doos, zodat de bloemen blijven ademen en een levering in perfecte staat gegarandeerd blijft.

100% recyclebare verzenddozen voor bloemen, gemaakt van gerecycled papier

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden van onze dozen voor bloemenlevering bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Verzenddozen voor bloemen eenvoudig samenstellen?

Referentie: CFP01NET

Referentie: CFP02NET

Referentie: CFP03NE/CFP03ITNET

Referentie: CFP05NET

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde verzenddoos voor bloemen.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project