Verhuisdozen

• Pak uw spullen veilig in en bescherm ze tijdens het verhuizingsproces
• Gemaakt van verantwoorde materialen, waaronder gerecycled karton en hout uit duurzaam beheerde bossen
• Krijg automatisch 10% korting op de aankoop van 15 verhuisdozen (alle maten)

Vanaf slechts € 0,95 Regular Price € 1,39
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
MVBoxes
350 x 275 x 330 mm - Verhuisdoos – Klein
467 x 467 x 456 mm - Verhuisdoos - Groot
550 x 350 x 330 mm - Verhuisdoos – Medium
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 119€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Mensen zeggen soms dat verhuizing een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven kan zijn. Wij denken dat dat niet zo hoeft te zijn! Haal de angel uit de verhuizing en organiseer uw spullen met ons assortiment praktische kartonnen verpakkingsdozen, die ideaal zijn voor zowel opslag als verhuizing. Of u nu van huis verandert, naar een ander kantoor wil verhuizen of gewoon grip wil krijgen op uw spullen, deze stevige en betrouwbare dozen zijn verkrijgbaar in een reeks maten en hebben alle handige eigenschappen die u nodig hebt om uw taak zo snel, gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

Aanbevolen voor

 • Verhuizen, hetzij met een bedrijf, hetzij zelfstandig.

 • Verhuizen naar ander kantoor, individueel of met uw hele team.

 • Het organiseren van opslag, hetzij thuis, in een gehuurde ruimte of voor werkgerelateerde zaken.

Specificaties

 • Klein 350 x 275 x 330 mm:

  • Geschikt voor kleinere of zwaardere artikelen zoals boeken, gereedschap.

  • Tape vereist ter versteviging en afsluiting van de doos.

 • Medium 550 x 350 x 330 mm:

  • Geschikt voor middelzware voorwerpen zoals keukengerei, kleding, speelgoed...

  • Tape vereist ter versteviging en afsluiting van de doos

 • Groot 467 x 467 x 456 mm:

  • Perfecte doos voor lichtere en meer volumineuze items zoals linnengoed, lakens, handdoeken, kleding...

  • Tape vereist ter versteviging en afsluiting van de doos

 • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Deze producten zijn niet ontworpen voor zware artikelen, tenzij anders vermeld, en mogen niet in omstandigheden met hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

HOOFDKENMERKEN

Deze betrouwbare kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen en bieden veel waar voor uw geld. Het belangrijkste is dat ze sterk genoeg zijn om de taak aan te kunnen en volledig stapelbaar zijn, voor optimale benutting van kostbare ruimte bij het vervoeren of opslaan van goederen.

Deze dozen hebben allemaal een reeks ongelooflijk praktische eigenschappen waardoor ze een stuk beter zijn dan andere op de markt verkrijgbare dozen. Elke doos heeft handgaten , waardoor u de doos goed kunt vastpakken en zowel de inhoud als uw rug en tenen tijdens het verhuizen beschermt, en biedt ook ruimte voor het schrijven van verwerkingsnotities aan twee zijden,waardoor de kans op ongelukken en verwarring wordt geminimaliseerd en u weet wat er in elke doos zit en waar deze moet worden geplaatst.

Onze dozen zijn ook gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC-gecertificeerd),zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verhuizing geen nadeel oplevert voor de planeet.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.be@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

N/A

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project