Verpakkingen voor Apotheken

De farmaceutische dozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten geneesmiddelen of farmaceutische producten. Wij leveren apotheekverpakkingen met de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij het brede scala aan beschikbare ontwerpen en maten beschermen onze oplossingen uw producten volledig tot op hun eindbestemming.

Al onze verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare vezels, waardoor ze betaalbaar en duurzaam zijn. Omdat sommige klanten verschillende artikelen in eenzelfde bestelling kopen, vindt u in onze catalogus verpakkingen voor zowel bestellingen van één product als bestellingen van meerdere producten, zoals de doos met tussenschotten.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
1 product
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
1 product
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

In de farmaceutische industrie is de juiste verpakking niet alleen cruciaal voor de veiligheid en integriteit van medicijnen, maar ook voor het gemak voor de patiënt en de merkperceptie. Bij DS Smith ePack begrijpen we deze ingewikkelde behoeften en bieden we uitgebreide verpakkingsoplossingen die zijn afgestemd op de unieke vereisten van de farmaceutische sector. Onze aanpak combineert functionaliteit, duurzaamheid en merkdifferentiatie om apotheken en farmaceutische bedrijven te ondersteunen bij het leveren van uitmuntendheid.

Op maat gemaakte verpakkingen voor farmaceutische oplossingen

Onze toewijding aan de gezondheidszorgsector wordt weerspiegeld in onze gespecialiseerde verpakkingsoplossingen die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van farmaceutische producten. Of het nu gaat om het beschermen van gevoelige medicijnen tegen omgevingsfactoren, het garanderen van kindveilige en toch seniorenvriendelijke toegang, of het optimaliseren van logistieke efficiëntie, wij staan voor u klaar. Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan strenge industrienormen en bieden zowel bedrijven als eindgebruikers gemoedsrust.

Milieuvriendelijke verpakkingen voor farmaceutische producten

Duurzaamheid vormt de kern van wat we doen. Wij geloven in het creëren van verpakkingsoplossingen die niet alleen uw producten beschermen, maar ook de planeet. Onze milieuvriendelijke verpakkingsopties voor farmaceutische producten zijn gemaakt van kartonpapier en ontworpen met het oog op recycleerbaarheid, in lijn met zowel de milieudoelstellingen als de verwachtingen van de consument. Door voor de duurzame verpakkingen van DS Smith ePack te kiezen, heeft u niet alleen een positieve impact op het milieu; U laat ook aan uw klanten zien dat u zich inzet voor duurzaamheid, waardoor de reputatie van uw merk wordt verbeterd.

Aangepaste merkopties voor apotheekverpakkingen

In een competitieve markt moet uw merk opvallen. Met onze op maat gemaakte merkopties voor apotheekverpakkingen kunt u precies dat doen. Met de modernste printtechnologie en een breed scala aan materialen en afwerkingen bieden wij ongeëvenaarde mogelijkheden voor merkdifferentiatie. Of u nu streeft naar strak en modern of warm en uitnodigend, ons team werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen, zodat uw verpakking resoneert met uw doelgroep en uw merkboodschap versterkt.

Bij DS Smith ePack zijn we meer dan alleen een verpakkingsleverancier; wij zijn een partner in uw succes. Met onze innovatieve oplossingen, toewijding aan duurzaamheid en focus op merkidentiteit zijn we er om u te ondersteunen bij het navigeren door de uitdagingen van de farmaceutische industrie. Laten we samenwerken om verpakkingen te creëren die beschermen, communiceren en inspireren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte, milieuvriendelijke en merkverpakkingsoplossingen uw farmaceutische producten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van het België
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het België
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project